Forum » Programiranje » PHP bug?
PHP bug?
drejc ::
Delam aplikacijo, ki bi vsebino nekega direktorija (na mrežnem disku) spravila na web.
Problem je v tem, ker za lokalne diske app dela, za mrežne pa nič ne izpiše.
Je to problem v konfiguraciji apača? (ker Zend Dev Env mi zadevo normalno zgenerira, šele ko postavim zadevo na apača se stvar zalomi)
PHP 4 bug?
Če mi kdo pove, koko postam kodo na forum, jo neki tut sem pošlem. Hvala.
Problem je v tem, ker za lokalne diske app dela, za mrežne pa nič ne izpiše.
Je to problem v konfiguraciji apača? (ker Zend Dev Env mi zadevo normalno zgenerira, šele ko postavim zadevo na apača se stvar zalomi)
PHP 4 bug?
Če mi kdo pove, koko postam kodo na forum, jo neki tut sem pošlem. Hvala.
kopernik ::
Programsko kodo najlažje daš na forum tako, da jo obdaš z označbami st.koda. Npr. :
[st.koda]
... tvoja koda ...
[/st.koda]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kopernik ()
drejc ::
<? include("funkcije.php"); izpisi_glavo(); $d = dir("x:"); echo "<center> <table border=\"1\" width=\"80px\"> <COLGROUP span=\"7\" width=\"20\"> </COLGROUP>"; while (false !== ($entry = $d->read())) { if ($entry != "." && $entry != "..") generiraj_vrstico($d->path,$entry); } echo "</table> </center>"; $d->close(); izpisi_nogo(); ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Branje slik jpg iz MySQL z PHPOddelek: Izdelava spletišč | 2387 (2005) | a-ptuj1 |
» | Php register/login problemOddelek: Izdelava spletišč | 2744 (2155) | keworkian |
» | Download vsebine strani s JSOddelek: Izdelava spletišč | 2551 (1849) | MrBrdo |
» | [WCF] Pošiljanje slike večje od 20KBOddelek: Programiranje | 905 (773) | zenb |
» | [php] method="post"Oddelek: Izdelava spletišč | 1608 (1310) | slovencl |