Forum » Zvok in slika » NTSC filmi
NTSC filmi
mitke ::
Ali mogoče kdo pozna kak dober programček za muxanje dvd filmov v NTSC.Sem namreč probal z Rejig in Ifo edit pa mi ne delujeta oz . ifo mi javi da ne more odpret faila,rejig pa se noče zagnati.Imam rejig 0.5e,vendar sem na nekem forumu prebral da naj bi povzročal težave in priporočajo verzijo 0.5d.Tu pa se pojavi problem ker je rejig stran zaprta in ne najdem te verzije.Prosim za pomoč.
Samo zate in tvojo družbo,
Let's party!
- spremenil: CaqKa ()
CaqKa ::
ifo edit muxa?
hmm.. jaz tmpeg enc priporočal. imaš v "file meniju" ene "toolse" med katereimi boš našel tudi funkcijo muxanja in demuxanja.
hmm.. jaz tmpeg enc priporočal. imaš v "file meniju" ene "toolse" med katereimi boš našel tudi funkcijo muxanja in demuxanja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77880 (20016) | CaqKa |
⊘ | DVD in podnapisi, kako jih dodatiOddelek: Zvok in slika | 5459 (4403) | podtalje |
» | Racunalnik za obdelavo videa, prosim svetujte...Oddelek: Strojna oprema | 1192 (971) | Jebiveter |
» | Dvd PodnapisiOddelek: Zvok in slika | 3074 (2655) | Lime |
» | Pretvorba *.vob -> *.aviOddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1821) | BlackHole |