Forum » Zvok in slika » Resen problem
Resen problem
YdoIPonU ::
Imam Creative Live 5.1. Kar čez noč sem dobil resen problem z zvokom in sicer ne morem ga več usposobiti. Čez noč je nehal delati, sem uninstalliru in poskusil driverje zagnati še enkrat, vendar mi vedno mi napiše tole??? Sploh ne vem več kaj bi naredil. Da je zvočna hin dvomim, ker je še lepo delala preden sem šel včeraj spat. Ma kdo kakšno idejo, ali pa mi format ne uide?
- spremenil: YdoIPonU ()
Sambrosa ::
probaj jo vzet ven pa spet not dat. potem lahko probaš jo odstranit v opravilni vrstici in ponovni restart. pa potem na novo gor driverje. če že nisi vse to probal. kaj pa kaki novi driverji za to zvočno ,na njihovo stran pa poglej malo.
YdoIPonU ::
To sem že nardil. Sem jo dal na drug slot, vendar je še vedno isti problem. Sploh ne morem inštalirati gonilnikov, kao da jo sploh ni not. Ne vem kaj bi to bilo. Hvala vseeno.
Freelancer ::
Pri mojem starem SB Live sem moral ene 2x spucat kontakte, da je spet delalo tko, kot bi moralo. Če ti ne bo uspelo usposobiti zadeve, jo pa probaj vtaknit v en drug računalnik, da vidiš, če je s kartico vse OK.
P4C@3GHz, P4P800, 1GB DDR400, ABIT Ti4200
CaqKa ::
snemi si stgl2 (slotech linux2) in probaj če bo delal zvok.. če ne, potem je neka hardverska napaka. (ali na plati ali na kartici), če ja potem pa bo najboljše če kar formatiraš.
pa v biosu še prej preglej če je kaj čudnega (sploh če imaš onboard sound)
pa v biosu še prej preglej če je kaj čudnega (sploh če imaš onboard sound)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Linux na zmogljivo novo mašino? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4475 (3282) | Mavrik |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16679 (10618) | FlamE#7 |
» | Optični kabel in 5.1 zvokOddelek: Zvok in slika | 5069 (4398) | shark_nm |
» | Pinnacle PCTV + winXP velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2810 (1994) | oton |
» | Linuxova Ahilova tetiva? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6587 (6587) | undefined |