Forum » Omrežja in internet » email+gsm
email+gsm
bastadu ::
Za Mobitel:
041xxxxxx@linux.mobitel.si (omrežje je lahko tudi 031!!!)
Za Simobil:
040xxxxxx@simobil.net
041xxxxxx@linux.mobitel.si (omrežje je lahko tudi 031!!!)
Za Simobil:
040xxxxxx@simobil.net
To pa nebi vedu... Pol bi mogel biti mail v txt formatu, ker če bi bil v html, pol verjetno tulifon nebi prepoznal tega, da ne govorim kaj bi bilo, če bi to kdo kak fajl poslal...
To bi že bilo bolj verjetno, ja. Ampak še vseeno ne vem, kako bi to zadova naštimu... bo moral en drug odgovorit. Sorry!
Enzo77 ::
Ok na email.si sm to naredu, sam pol k sm si posalal mail mi ni poslal sporocila da sm kaj dobu. A kdo ve kak to nardit?
borutzi ::
Jest mam to rešeno tako: Na eni mašini ki ima stalen dostop do neta imam instaliran program Follow me! podjetja Tiny software in le-ta mi posilja kopijo maila. oz kar mu nastavis( subject....) na gsm....stvar deluje zelo dobro....imam program in crack, potrebujes se eno masino ki je nonstop online
Tjulenj ::
se da kaj nastimati da samo dolocene maile forwarda? za kateri OS je... link mogoce? hvala
Tomi ::
Obstaja še ena možnost, ki jo imam jaz.. Greš in narediš naslov na Email.si( ok, Slo-techovci ga ne marajo ), in potem daš Pošlji SMS ob pošti, ali nekaj takega.. Potem pa si preusmeriš vso pošto na Email.si, in dela.. Ali pa uporabljaš direkt email.si ( recimo samo za pošto s forumov.. ) Čeprav boš razočaran, ker ponavadi vidiš, vsaj na Slo-techu, kdo je kaj odgovoril, če pa je daljši naslov, pa ne datuma...
Čeprav je pa kul, ker veš, kaj je treba pogledati..
Aja, pa Mobitel delaya nekatere msg-je z interneta
Čeprav je pa kul, ker veš, kaj je treba pogledati..
Aja, pa Mobitel delaya nekatere msg-je z interneta
metrodusa.blogspot.com
Enzo77 ::
Aja... doh.... pa sm ze mislu da na simobilu ne dela ker na mobitelu jwe elal....tnx ej ce tole dela-> JUPI!
sleby ::
Emm .. v zadnjem Jokerju neki pise o tem .. sam baje da bo pa v naslednjem napisano kaj rabis da ti Outlook poslje sms .. pac pocaki se en teden pa bo :)
ahac ::
Men je na Simobilu delal. Z email.si sem posilju na 281528@simobil.net
Pol sem pa izklopu, ker sem jih prevec dobil.
Pol sem pa izklopu, ker sem jih prevec dobil.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Tomi ::
Saj meni tudi email.si dela čisto lepo.. Samo ni najbolj prijetno, če dolgo časa nimaš mobitela prižganega ( predavanja, ali kaj lepošega ), potem pa dobiš recimo 15 sporočil, pa moraš brisati.. Ker so pač mobiteli tako neumni, da ne moreš imeti več kot 12 sporočil
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email na smsOddelek: Omrežja in internet | 3199 (2509) | St235 |
» | Kako bi lahko pc poslal sms, ko bi...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (1157) | iElectric |
» | 040Oddelek: Omrežja in internet | 1132 (959) | ahac |
» | Defenitivno neumestno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1794 (1650) | Matek |
» | 1315 (1246) | Loki |