» »

Gangland

Gangland

kluivert ::

Živijo!

Imam probleme pri igri Gangland.
1.Najprej se mi je ustavilo pri tisti sliki,ko je na nek način bonus slika,v kateri lahko pridobiš nov lik.Pridobil pa naj bi tipa,ko prevzame podobo nasprotnika.In ti tipi, ko prevzamejo podobo,postanejo zame nekoristni,kar se bojev tiče.Res je ,da z njihovo pomočjo lahko preverim neodkrita področja slike.To pa je tudi vse.Napasti nasprotnika po tem ko prevzamem podobo, ne morem več.Samo z mojim mafijskim šefom pa imam premalo energije da bi ubil mafijskega šefa nasprotnika. To sliko se da sicer preskočiti,vendar mi ne da miru, kako jo dokončati.
2.Potem se mi je ustavilo v sliki,ko se vrneš iz počitnic na Siciliji in ti ostane samo ena varna hiša.
Takoj ko grem na cesto in začnem prevzemati posle,se usipajo nasprotniki iz vseh klanov.Sicer sem že poizkusil nekaj načinov,npr. prevzel samo posel orožarne,da mi je potem dobavljala orožje,takoj zatem pa napadel dve varni hiši in jih zavzel.Nato je sledil ''filmček''da je moj brat v mestu.Ko pa pridem do tretje varne hiše me pa vedno pospravijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dying Light (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
26746569 (1383) Izi
»

odškodnina za vrat (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6411680 (4192) Slopek
»

Prisluškovanje preko gsm (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
6411632 (10226) Invictus
»

Komu je v interesu skrivanje informacij?

Oddelek: Problemi človeštva
343565 (2953) Okapi
»

Vracilo izdelka kupljenega v spletni trgovini

Oddelek: Loža
153023 (2609) St235

Več podobnih tem