Forum » Šola » Delo med počitnicami...
Delo med počitnicami...
Doman ::
En model na mircu je rekel da so uvedli nov zakon ki je znižala starostno mejo 15 let na 14 ler za delo prek študenta,,,, sedaj mene zanima koliko je od tega res saj se mi ne zdi logicno saj v osmem razredu se nisi študent.
ganzi ::
Sej v 1. letniku tut še nisi študent ampak dijak..
Drgač pa ne vem kok je meja, vem da je bila 15.
Drgač pa ne vem kok je meja, vem da je bila 15.
LP
McHusch ::
Off-topic.
Na IRCu, ne na mIRCu. Tako kot zdajle nisi na Internet Explorerju, ampak na internetu.
Na IRCu, ne na mIRCu. Tako kot zdajle nisi na Internet Explorerju, ampak na internetu.
Ziga Dolhar ::
Priporočam klic na študentski servis.
Sicer pa -- ko sem bil star 14 let, sem dobil študentsko napotnico. Če dobiš napotnico -- kaj ne pomeni to, da smeš načeloma tut delat? :)
Sicer pa -- ko sem bil star 14 let, sem dobil študentsko napotnico. Če dobiš napotnico -- kaj ne pomeni to, da smeš načeloma tut delat? :)
https://dolhar.si/
Trololololo1 ::
Men se zdi de lohk greš delat že pr 14 če boš isto leto še 15, tk je blo pr eni moji kolegici.
_marko ::
Ja.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nisem dobil plačila za delo, ki sem ga opravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 39010 (21239) | Furbo |
» | dohodnina vprašanjeOddelek: Loža | 4174 (3627) | smacker |
» | Popolna ukinitev študentskega dela: DA/NE (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 22762 (17974) | bluefish |
» | Ukinitev Študentskih servisov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7114 (5909) | Daedalus |
» | Študentsko delo obdavčeno v amen ? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 16228 (11951) | gGiF |