Forum » Igre » Painkiller v francoskem jeziku!!!
Painkiller v francoskem jeziku!!!
N I C O ::
Dobil sem igro Painkiller od prijatelja iz Francije. Igra je v francoskem jeziku (v šoli se ga nismo učili) - napisi v nastavitva. Se da kako spremeniti, da bo angleščina?
Xplicit ::
vse se da, sam je odvisno od casa in denarja
realno se ti pa bolj splaca nabavit original spil pri nas, kjer je sigurno v anglescini
btw - zakaj ti 'kolega' posilja igre v fr. jeziku ce ve da ne govoris francosko ...?
realno se ti pa bolj splaca nabavit original spil pri nas, kjer je sigurno v anglescini
btw - zakaj ti 'kolega' posilja igre v fr. jeziku ce ve da ne govoris francosko ...?
Ziga Dolhar ::
Xplicit, ker v Franciji verjetno ne prodajajo prav veliko nelokaliziranih iger?
Pred časom sem v Avstriji kupil en paket 15 odličnih iger (Outcast, Populous 3, Dungeon Keeper 2 ipd ...) -- vse igre [večina njih], ki niso že tako na CDju na voljo v več jezikih, je bila lepo polokaliziranih.
Pred časom sem v Avstriji kupil en paket 15 odličnih iger (Outcast, Populous 3, Dungeon Keeper 2 ipd ...) -- vse igre [večina njih], ki niso že tako na CDju na voljo v več jezikih, je bila lepo polokaliziranih.
https://dolhar.si/
N I C O ::
Opc190 jaz ti nisem kriv, če nimaš ti nobenih prijateljev v Franciji. Ne biti nevoščljiv. Še sreča, da nisem omenil svojih francoskih prijateljic katere sem spoznal na prejšnjem dopustu v Franciji. Bolje da kar končam, ker drugače bom zapadel v depresijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | FRANCOSKI KOLONIALIZEMOddelek: Problemi človeštva | 2834 (2674) | zee |
» | Francija pripravlja nov zakon o nadzoru na internetuOddelek: Novice / Zasebnost | 12279 (9459) | darkkk |
» | VUPEN želi iz FrancijeOddelek: Novice / Varnost | 18411 (9357) | matijadmin |
» | Francoščina ali Nemščina ? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15171 (13708) | trancer01 |
» | Pariz on fire! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 12575 (7946) | krneki0001 |