Forum » Programiranje » linux programiranje
linux programiranje
Monster ::
Kje so v linuxu oziroma njihova imena knjižic za grafiko prevsem za kde... Fajn bi blo če bi bli še kje primeri....
Ka zaboga...
TheHijacker ::
Vse kar vem v zvezi s programiranjem v linuxu je to, da bo(ali je že) izšel Borland Kylix, ki je v bistvu Delphi za Linux. Po moje bo to ena zelo velika prelomnica k prehodu iz Windowsow na Linux.
simon ::
Je ze izsel pred meseci, je pa kar precej drag, tako da bo prelomnica sele takrat ko bodo izdali tudi zastonj verzijo (baje ta ali naslednji mesec)
TheHijacker ::
Po moje bo to Dan D glede prehoda na Linux. Če se bo dalo delati pisarniške aplikacije(salda konti, glavna knjiga,...), ki bodo delovale na Linuxu, čemu ne bi naredil prehoda nanj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prispel je Ubuntu 17.10Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12225 (8349) | MrStein |
» | München na Linux in nazaj? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 96325 (72859) | johnnyyy |
» | Linux in igre ter o ekonomiki interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kiberpipa | 14579 (12538) | Damiani |
» | Konec podpore za Win98/Me - priložnost za Linux?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4346 (2945) | TESKAn |
» | Linux vs. Windows; v prihodnosti... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9837 (8003) | poweroff |