» »

IE problem !

IE problem !

Madafaka ::

lep pozdrav

mam en mejhn problem. ko hočem zagnati internet explorer se mi okno odpre za 2 sekundi potem se pa nazaj zapre.
sm mislu da je problem v firewallu... pa k ga pa izklopm se mi to še vedno dogaja. mam pa nortona če je catch v tem mogoče?
Res nimam druge ideje...drugega browserja pa ne bi inštaleru ker mi ta čist odgovarja(sam mau je zašteku)

kaj mi je storiti?

Skrat ::

Probleme verjetno povzroca kaksen nebodigatreba virus.

Kjub temu, da ti to ocitno no vsec, ti svetujem, da resno premislis o uporabi kaksnega bolj varnega, naprednejsega brskalnika :\
Free software is a matter of liberty, not price.

ganzi ::

Madafaka tale IE pogosto zašteka.
Js sm skoz govoril da je čist uredu in da bom mel kar IE.. pa skoz neki ni delu, pa skoz so se mi menjale domače strani pa ni včasih niti adaware pomagu, in sem inštaleral mozillo firefox in kaj ugotovim da IE ni vreden pol tele mozille.. kaj vse si lahko naštimaš..
tko da FIREFOX uber ALLES8-)

Tko da ti priporočam in boš kmal spoznal da IE ni edini!:\
LP

alesrosina ::

mislm ej .....
cist v vsaki temi, kjer kdo sprasuje kaj o IE se najdejo pametnjakovici, ki promovirajo mozilo .... Madafaka ni vprasal nekaj v stilu: "IE mi ni vec vsec. kaksne so alternative?" Ampak je se povdaril: "Res nimam druge ideje...drugega browserja pa ne bi inštaleru ker mi ta čist odgovarja(sam mau je zašteku)".
Sam tolk, ker mi greste ze na zivce.

Okej, k problemu ... Ali imas kaksen antivirusni program? Instaliraj si AVG antivirus free edition in poskeniraj racunanik za virusi. Namrec tole zelo smrdi po virusu. Zaenkrat to.

ganzi ::

Nebi js tle kdo je pametnjakovič..
Na živce grejo men taki k s ti k kr neki jokajo tle..

Pač povedal smo mu kako se bo izognu takim težavam k jih maš z IE.

Js sem mel pri IE ad-aware in antivirus, ampak IE se je še vedno sesu.

bolj mu ne moremo svetovat kokr, da mu povemo kaj je boljš od IE!! Tko da se mal pomiri..
LP

Spajky ::

Reinstall IE-ja; pokvarjen register! 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Jakka ::

ASPmaster: in mnogi so zelo veseli in hvaležni, ker jim povemo nekaj kar ne vedo, in kar je boljše za njih.
Zakaj bi še naprej uporabljal nekaj kar jim prinaša težave in nato odpravljajo posledice, če pa lahko odpravijo vzrok? ;)

nicjasno ::

Ni problemov z IE, IE JE problem!
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com

Slowenc ::

Ne vem kako ti IE čist ustreza, če pa imaš take probleme z njim?
Skiny gate.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NSS Labs: Najvarnejši brskalnik IE (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7216915 (14597) Tarzan
»

Brskalnika Internet Explorer in Firefox v Sloveniji skoraj izenačena (strani: 1 2 3 4 )

15815941 (12539) poweroff
»

Opera dreza Microsoft zaradi zastarelega brskalnika (strani: 1 2 3 )

1069645 (8465) darkolord
»

[Prelivanje žolča] IE Vs. vsi ostali (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
725630 (5438) snow
»

Brskanje z zavihki v IE 6 (strani: 1 2 )

807201 (5093) kolesar

Več podobnih tem