» »

Creative DDTS-100

Creative DDTS-100

madviper ::

A ste že videli to komponento, ki prihaja iz Creativovih vrst.
Tukaj lahko vidite kratek opis.

To je samostojna komponenta, ki ima sedem vhodov, od tega trije standardni stereo cinch, koaksialni konektor, ter trije optični vhodi. To vse je dovolj za vsak dobro opremljen dom. Prava vrednost naprave je v tem, da vsebuje opcijo Dolby ProLogic II, ki vhodni stereo signal dekodira v 5.1 ali 6.1/7.1 sorround.

Cena pa se giblje okoli 35 tisočakov! To je za tiste, ki imajo polno naprav (npr. DVD, glasbeni stolp, računalnik...) pa bi radi vse poslušal ne enih zvočnikih.

A se bi to splačalo nabavit? Komentirajte:D !
I'd like to do something crazy!

iElectric ::

Je to kdo dejansko kupil?

Imam Yamado 6700 in zvočnike Creative S750. Zanima me kako bi to skupaj delovalo in kaksen bi bil zvok.

madviper ::

Dejansko mam občutek da ne!

Po moje bi kr fajn špilalo, sam ne vem, če se bi to še dal dobit. Mogoč kak novejši model, glede na to, da je že skor eno leto mim, od kar sem to napisal:)) .

Lp, madviper
I'd like to do something crazy!

jamiroq ::

reč so stestirali pri Jokerju ( klik za člančič)...

mene hudo matra, ker lahko za precej nizko ceno priklopim Xbox na 5.1 zvočnike preko optike. DDTS-100 + recimo Logitech X-530 ali Creative Inspire 5800 so ~ 60k (ni ravno nek hi-fi, ampak za ta denar se mi zdi kar ok ;)).

da se pa to stvar kupit pri Eventusu.

Imam 7.1 zvočnike, zato se zelo zanima. Ker trenutno imam direkt priklopljene prek yamade 6700 in ni to tisti zvok, ki bi moral bit, ker seveda sploh ni uječevalca. Ker zvočniki so vredni 100k, pri stricu ki jih ima pa za 20k je tak 3d zvok da dol padeš :)

Še link do zvočnikov: http://www.creative.com/products/produc...

V redni prodaji stane tole 35k right?

Clone ::

Jp stane 34K peko neke spletne trgovine pri uvozniku pa 36K. Zadevca je gotovo uporabna pri samostojnih DVD playerjih. V navezi z Audigyjem 2 ZS pa nima kakšnega posebnega pomena razen za priključitev več naprav, za odkodiranje pa že zvočna poskrbi.

Domen kako si z zvočniki zadovoljen? Si jih kej na PC priklapljal?

Zvočniki so super, boljše izbire ni za pc, ko imam pa sedaj na dvd playerju pa me moti, da ni zvok pravi 3d in da so pretihi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19627645 (14901) psytoma
»

[5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )

19927269 (11355) Hrenowsky
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

14724824 (9438) bizi72
»

x-fi xtrememusic in katere zvočnike?

Oddelek: Kaj kupiti
82105 (1919) infiniti
»

Z-5500 vs Gigaworks S750

Oddelek: Kaj kupiti
242631 (2338) Suli

Več podobnih tem