» »

luni...

luni...

Huey P ::

luni;

Glede na to kaj si napisal na koncu topica "Voodoo 3 is shit!!!" predem si jo zaklenil, me zanima par stvari;

Zakaj si me dal prvo opozorilo, če pa v pravilah piše Vsak ima pravico do svojega mnenja in jaz sem v tistem topicu izrazil le svoje mnenje???

Naslov topica je bil Voodoo 3 is shit in jaz sem LE napisal da to tak vsi vemo. Če zaklepaš teme, ki črnijo druga podjetja in uporabnikom daješ opozorila, ker "črnijo" tisto podjetje, potem me res zanima zakaj ne zakleneš teme in opozoriš uporabika, ki drugemu uporabniku govori, da je Intel šit in naj kupi AMD (to se pogosto dogaja na forumu).
Vsi, ki so odgovorili na tisto temo Voodoo 3 is shit so se držali naslova teme in niso bluzili o neki tretji stvari čeprav je naslov topica nekaj čisto drugo (se tudi pogosto dogaja).

Če si ti razumel moj odgovor kot izpad, potem mi povej zakaj nisi razumel naslova teme kot izpad???

..::DOOM III: The Legacy::..
  • zaklenil: Tomi ()

Tomi ::

Če dobro pomislim, je to tema, ki se tiče tebe in Lunija in ni potrebno, da jo razširjaš na vse uporabnike. Nenapisano pravilo ( če ne celo napisano ), da se lahko na vse odločitve pritožiš, ampak zato uporabi prosim mail. Ne le, da boš dobil prej odgovor, ampak foruma ne bo "smetil" s temi temami.
Zato veš, kaj sledi, če se bo pa Luni spomnil in ti vseeno odgovoril, pa še vedno lahko..
Aja, mail pošlji sem.
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svoboda govora? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
755788 (2292) undefined
»

????? kva

Oddelek: Loža
231460 (1070) Mr-KONJ
»

zakaj jaz biti gnoj spljoh ja ?

Oddelek: Slo-Tech
211574 (1290) luni
»

Tema za vse oboževalce 3DFXa -----> dol z Nvidijo !!!!!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1378328 (6398) goranTNT

3dfx: vzponi in padci podjetja!

Oddelek: Strojna oprema
472058 (1686) Sergio

Več podobnih tem