» »

A se vam ne zdi ?

A se vam ne zdi ?

capitanoss ::

A se vam ne zdi da eni uporabniki pišejo teme zaradi tega da bi dobili več zvezdic in da bi drugi videli kake dobre teme postavljajo ,da jim veliko uporabnikov odgovori ??

No ene teme so dobre !:\
Kje ste zdaj vsi ?
  • zaklenil: Tomi ()

ahac ::

NE, se nam ne zdi. 8-)

R0K ::

meni se pa zdi

abcde7 ::

drgač sploh ne dobivaš zvezdic za teme... sej men se tud fajn zdi da moja tema privab velik folka!:D

OrlyTM ::

Točno tako kot naprimer tale tema ane CAPITANOS ?

Popolnoma brezpredmetna in že ničkolikokrat ponovljena.

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

OZZY ::

Se strinjam,da dajo doskrat kar eno brezvezno temo. Je pa tud ta tvoja. Sam kaj čmo. Tko pač je.
Go with the flow.

Kekec ::

Mogoce bi mogu slo-tech met kak filter ki bi dolocene teme avtomasko zbrisu, ali pa zaklenu!

teac ::

Ja seveda-filter za teme!!! Kako pa bi ta filter epoznal katero temo more odstrani-->iz naslova (no way).
Sicer pa ja na forumu(vsaj meni se zdi) vsak dan več brezveznih tem! Včasih je bilo vedno kaj zanimivega-->danes pa skoraj nič več (no, vsaj meni zanimivih tem)!!!

g0Run7 ::

...take naprimer|O

Elemen_T ::

Meni se sploh ne zdi da so teme brezvezne, pač vsakemu se zdi določena tema zanimiva, nekomu pa pač ne.

Tale je dokaj nezanimiva :|

whatson ::

mah... blah...
o tem so diskutirali že 10394879785 x...

res je, da je kar nekaj osebkov na forumu le zato, da pridobivajo točke... jaz sem na forumu že od samega začetka,.. 47. sem po vrsti prijavljen, in na dan napišem le 6 postov... mislim da je to več kot dovolj... potem pa se pojavi nek tipš ki v pol mesca naredi več postov kot jaz v pol leta... in ko gledamo vsebino njegovih postov potem ugotovimo v čem je "čar" vsega ... :<

na koncu se pa itak ve kdo ma daljšega ... :D (na avto mislim... )>:D
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

lordgreg ::

jaz se kar strinjam z whatsonom in ostalimi...

capitanoss: tale tvoj post je recimo totalen nesmisel. tako kot je nesmisel še ostalih postov, ki so jih oddali neki drugi osebki.. sam pa opažam, da noben od "nabijalcev" nič ne pomaga drugim, s kakšnim PAMETNIM odgovorom.. potem pa se postavljajo... grrrrr

nesmisel

Marjan ::

to je res taka debeta, miljonX obdelana da je najbolje zapret ta topic!!!??

Se pa spomnem, ko se je ta problem z nabijanjem postov pojavu pred kake 4 mesce.... Takrat sem prvi opozoru na to (topic "Ocistimi forum nesnage" ce se kdo spomne) sem mislu da bojo kaki strozji ukrepi proti nabijalcem sledil, pa se na zalost do danes ni nic konkretenga dogodilo!

Tomi ::

Tako kot danes whatson šari po numeričnih tipkam in ljudem pove, da se podvajajo ali po7326148736487-jajo, ima tudi tokrat prav. Pred parimi dnevi je bila tema o nabijanju, zvezdicah in podobnih stvareh. Zato apeliram na vas, da če nimate o tej temi pametnih predlogov, ne pisati, ker takšne teme brezkompromisno zaklepam.
Sicer pa, če ste videli, Primož obeta nov način točkovanja, zato ( citiram ) beware>:D
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Zvezdice mi gredo na ku*ac (ni kletvice, vpraši cenzuro)..

Oddelek: Slo-Tech
231258 (976) Tomi
»

Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )

645448 (4326) OZZY
»

Zvezdice, zvezdice, zvezdice in ostali nazivi

382486 (1984) Pretorijanec

Zvezdice

Oddelek: Loža
352163 (1811) orkan
»

Rešimo se nesnage v forumu!

Oddelek: Loža