Forum » Pomoč in nasveti » problem s tiskanjem
problem s tiskanjem
perci ::
Na eni masini mi ne dela noben printer. Noče printat niti na lokalnega niti na mreznega niti v adobe image. Driverje sem instaliral na novo, tko da mi sploh ni jasno. Print spooler service je zalaufan. Printerji so seveda vsi pravilno prikljuceni, ampak problem je ocitno drugje, drugace bi adobe pdf image writer deloval.
sistem je WINXP pro SP1
Če se komu kaj sanja, je pomoč zaželjena
Hvala
Aja, to se je zacelo kar naenkrat dogajat, razmisljam da bi lahko bil kak virus, masina je sicer updejtana redno, ampak ne cist vsak dan, tko da lahko da je kak novejsi virus prisel skozi.
sistem je WINXP pro SP1
Če se komu kaj sanja, je pomoč zaželjena
Hvala
Aja, to se je zacelo kar naenkrat dogajat, razmisljam da bi lahko bil kak virus, masina je sicer updejtana redno, ampak ne cist vsak dan, tko da lahko da je kak novejsi virus prisel skozi.
- spremenil: perci ()
Timmah ::
tvoji sumi so lahko upraviceni, virus ali spyware, preglej pa spucej
ce si nanov nalozu driverje pa ce si probou na razlicne porte oziroma prek mreze, pa praus da je pravilno prkloplen pol jest ne vidm druge opcije
na drugih masinah vrjetno printerji delajo torej s printerji ni nc narobe
ce si nanov nalozu driverje pa ce si probou na razlicne porte oziroma prek mreze, pa praus da je pravilno prkloplen pol jest ne vidm druge opcije
na drugih masinah vrjetno printerji delajo torej s printerji ni nc narobe
donde esta francesca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolj okuženi Windows XP, najmanj Windows 7Oddelek: Novice / Varnost | 8766 (7141) | vir |
» | Print spooler in pdf-jiOddelek: Programska oprema | 1373 (1321) | msenjur |
» | Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10926 (7396) | ___ |
» | Vista brez podpore za EFI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13334 (10271) | Matevžk |
» | VB: Printer.PageSizeOddelek: Programiranje | 1215 (1107) | Zzzzzzz |