Forum » Hlajenje in modifikacije » Širina cevi
Širina cevi
Pretorijanec ::
Koliko imate širino cevi pri vodnem hlajenju? Povejte zunanji in notranji fi cevi. A ma kdo različne širine? Naprimer, da ima radiator 10mm nastavek, pumpa 12mm, waterblock pa 8mm? Če ma kdo, kako je naredil preklop? S čem, kje je kupil, kok je stalo, kako deluje?
OZZY ::
Jest mam vse fi10. Drugače pa sem na netu vidu nastavke v tistih Oc štacunah, s katerimi lahko to nardiš. Pri nas se stvar da po moje tud dobit. V kaki štacuni z vodovodnim materialom.
Go with the flow.
das_frik ::
jast mam cevi z zunanjim fi 20mm notranji je pa okoli 13mm nevem točno ker ne bom dol vzel cevi.
Pase pa čist povsid gor na pumpo VEGA800 na radiator od YUGO-ta vodni blok sem pa itak sam po merah naredu.
Pase pa čist povsid gor na pumpo VEGA800 na radiator od YUGO-ta vodni blok sem pa itak sam po merah naredu.
blank3_ ::
Jest mam na vodnem bloku 10x8, cevi mam pa 14x10. Radiator ma pa 16x14 in cev fino notr pase...
Pretorijanec: A si ti vodn blok kupu, al si ga sam naredu?
Pretorijanec: A si ti vodn blok kupu, al si ga sam naredu?
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.
blank3_ ::
Ej kolk mate velke vodne bloke?
A je 50x50 dost velk, ce je pelt 50x50?
Kaj se zgodi, ce je en del peltierja ni hlajen? Gasiln aparat?
A je 50x50 dost velk, ce je pelt 50x50?
Kaj se zgodi, ce je en del peltierja ni hlajen? Gasiln aparat?
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TT A1604 AQUARIUS IIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1144 (1012) | Eddy |
» | še moj vodni blok (spike) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8374 (6827) | WinsuckeR |
» | (how)LOW cost vodno hlajenje .?. (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7909 (6772) | T0RN4D0 |
» | Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 18202 (13284) | the_unborn |
» | vodno hlajeneOddelek: Pomoč in nasveti | 1053 (945) | _Xavier_ |