Forum » Omrežja in internet » Malo me je zmedlo: Navijanje kabelskega modema???
Malo me je zmedlo: Navijanje kabelskega modema???
Rekec ::
Po tisti temi "NAvijanje kableskega modema" sem ugotovil, da ni mogoče z raznimi modifikacijami pohitrit interneta. Samo hudiča, ker sem zadnjič naletel na neko spletno stran, ki so ravno to opisovali - žaw je bila v nemščini pa nisem preveč razumel.
Zdaj vas resno vprašam, če kakršnkoli postopek - poleg UNCAPA, da se pohitri internet.
NE govorim tukaj o takih cifrah iz 72kb/s na 450 kb/s, ampak o pohitritvah recimo 10% do 40%.
PROSIM NAPIŠITE VSE KAR VESTE!!!
p.s.: Modem je THOMSON TCM 290, paket pa ARNES 300 pri trieri (1024/256)
Zdaj vas resno vprašam, če kakršnkoli postopek - poleg UNCAPA, da se pohitri internet.
NE govorim tukaj o takih cifrah iz 72kb/s na 450 kb/s, ampak o pohitritvah recimo 10% do 40%.
PROSIM NAPIŠITE VSE KAR VESTE!!!
p.s.: Modem je THOMSON TCM 290, paket pa ARNES 300 pri trieri (1024/256)
- zaklenil: CaqKa ()
darkolord ::
mogoče iščeš kaj v tem stilu? drugače kot s temi nastavitvami v registru ni nič drugega kar bi lahko štimal da bi ti pohitrilo net
OmegaBlue ::
Človek ti resno ne dojameš, ISP ti je dodelil paket s primerno hitrostjo kot piše v pogodbi in ti plačuješ zanjo.Glede "uncapanja" modema tukaj ne boš dobil pomoči, ker bi s tem kršilpogodbo z ISP-jem in s tem tudi pravila slo-techa.
Zdej pa prosim že enkrat nehaj s takimi temami..
Zdej pa prosim že enkrat nehaj s takimi temami..
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 389249 (5807) | dussan |
» | Sinfonika (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 28438 (12623) | overlord_tm |
» | Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24051 (12915) | smash |
» | Kabelski internet - pohitritev (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5860 (4267) | Soprano |
⊘ | navijanje kabel modema? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4468 (3471) | perci |