» »

Problemčk z XPji

Problemčk z XPji

Apyon ::

Hi!
Ko zaženem Windowse mi kmal pokaže ozadje, meni start itd. Sam ikone in programe pa ne morm zagnat še ene 2min, ker comp NEKI ful dolg nalaga. Ko se pokažejo ikone, pa use normalno dela. Mam pa Celeron 2,4 + 256RAM tko da to pomoje ni problem.
Sam zanima me če ma kdo še take težave in če zna odpravt.

LP!

madmitch ::

Ustavi procese (programe), ki se nalagajo ob zagonu, probaj, kako deluje in potem ponovno vračaj enega po enega, boš videl kateri je kriv. Lahko je PPoE, če imaš ADSL.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Lazy ::

na omrežni si nastavi kak IP...ker ob zagonu windovsi cakajo da jim bo IP dodeljen (al nekej tazga). Je men isto mečkalo ob zagonu pa je zej vredu.

L.P.

zaejec ::

jaz sem ta problem resu tako, da sem izklopu servise "Worksation"..

Control Panel\Administrative Tools\Services ... posices Workstation (pri meni zadnji na seznamu) in das Disabled.. pri meni je to reslo ravno tvoj problem, da bi pa izklop tega "servisa" povzorcu kasne anomalije.. nisem opazu :)

Sims ::

Hm ... Jaz si nisem upal izklopit "Worksation" service ... LINK sodeč po tem je to potrebno in to za nemoteno delovanje.:D

" No Workstation, No Internet, No File and Printer Sharing, No -- well, you get the idea. This is not the service to mess with if you have an itchy disable finger.
Is this service needed?"

LP,

Sims

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

Apyon ::

Hja...
Sm izklopu un Workstation Service in zdj dela normalno. Na net (ADSL) grem lohk, vleče normalno, printa normalno in nism nikjer opazu težav. Ta problem je odpravljen.

Mam pa še eno zadevco. Ko mi nalouda Winse mi vrže vn uno tečno okno da se more file FireDaemon.exe zapret in če čm poslat Microsoftu in te scene. Prav pa, da ne najde tega fajla. In zdj me zanima če veste ker program bi to zaganju oz. kje se da to pogledat in skenslat.

LP!

K0K0 ::

Start > run > vpiši "msconfig" pojdi na startup in malo poglej in če ga boš kje zasledil ga odklukaj. Potem pojdi še na "services" ter odklopi alerter ter error reporting service.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[ Windows XP ] svchost

Oddelek: Operacijski sistemi
473389 (1764) OmegaBlue
»

Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1037449 (4827) Jst
»

[Windows][XP] Zakaj po zagonu traja še par minut, da vse normalno dela?

Oddelek: Operacijski sistemi
422390 (1709) bluefish
»

En zelo čuden bug

Oddelek: Pomoč in nasveti
181585 (998) fastfury
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49246189 (19866) R33D3M33R

Več podobnih tem