» »

3x hura za Duo Platin!

3x hura za Duo Platin!

spaso ::

Evo kot je bilo ze zdavnaj znano je spet Misa Molkpotegnila kratko, unadva ko sta pa pela pa itak ne morta bl pocukrana bit kot da se porocita na Eurosongu. Kr neki

BSD-jas ::

Jaz sicer te Evrovizije že dolgo ne gledam več (osebno sem namreč mnenja, da so biseri, kakor je bila dolgo nazaj ena violinska skladba, preveč redki in da za to take izjeme itak izveš naknadno), ampak, ali so Estonci res imeli en dober etno komad in to celo v svojem jeziku namesto v osnovnošolski angleščini?

rozica ::

škoda besed ;)
moje mnenje je, da redko "pod prisilo" nastane dobr komad...
komade za Evrosong bi moral zbirat tko, da iz že obstoječih komadov, ki se vrtijo , poslušalci sami zberemo komad, ki nam je najbl všeč in potem tistega pošlemo dol al gor kokrkol... Tko odpade ves cirkus okrog našega izbora, odpade Ema... Tko se določi en časovni interval (kak teden recimo) in v tem tednu glasuje kdor hoče, po pošti, smsih...
no tko menim jaz :)

spaso ::

pa še za informacijo, Slovenija je dobila samo 11 glasov, pa še to so glasovali kakšni zdomci iz AUT, in se s tem uvrstila na 19. mesto od 22 nastopajocih.

bakki ::

Za nas so glasovali zdomci??? Mislim, da jih je premalo!


Vprašajmo se, od koga so dobili točke (klice) Hrvati, Srbi, Bosanci, pa Makedonci??? Vsi ti so imeli bolj tako tako komade... - njihovi "auslenderji" >:D

Res je bila kriza: 19 od 228-O

Vikking ::

jp jp.. odlično.. uvrstil so se hrvat, bosanci, srbi, makedonci, albanci!!!! Slovenci pa z Mišo Molk na čelu gremo po sledeh stare slave.... kdaj bojo odpustil jeb..no komisijo! in pustil da gledalci odločijo o končnem zmagovalcu! ne da vedno komisija z mišo molk kroji zmagovalca na emi!

zile ::

Vikking: Ja kdo pa misliš da bo zmagu, če je bilo kao telefonsko glasovanje. Po svetu živi 10 miljonov ex Yu. :D
Crap anyway.

overman ::

Pa ta nasa glasbena scena je cisto v ku***;(( ! Po mojem mnenju bi to moralo potekat cisto drugace......prvo te parazite ala misa dol vrct, pol pa se naprej menit. Pa naj ima vsaka skupina z vsakim komadom moznost nastopa. Npr.: nisem nek velik privrzenec sidharte, ampak verjamem, da bi veliko folka glasovalo za njih. Tistih nakaj glasov (vceraj) je pa bilo verjetno od kaksnih slinastih dedkov, ki so bili vse presrecni, ko je ona svojo "bedrco" pokazala:P
Na koncu pa se lahko samo vprasate koliko je vse to spet stalo davkoplacevalce, saj je misa verjetno ze prav masta od teh denarcev:\ .
Ce se kdo ne strinja z mano naj me ne vzame resno, saj je to samo moje mnenje:P

lep pozdrav

Vikking ::

zile jst govorim o slovenskem izboru EMI! ker zdej bojo pa vsi po duo platin pluval, da so zanič pa sej so vedl da so zanič,,,bla bla bla! in to zato ker je spet žirija na EMI vse zajeba....! pustijo naj da samo ljudje odločijo... pa potem ne bo izgovorov!

včerajšni eurosong: edini komad ki mi je bil všeč je bil makedonski! vse ostalo so slabe kopije ameriški bolj ali manj znanih zvezd!

Microsoft ::

Pismo, kje je Alya al pa Cekincice (al kak se imenujejo one tri, ko igrajo na violino)?:8) :|


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

cekr ::

Katerakoli bi bila izbrana na slovenskem izboru, se ne bi uvrstila naprej. Pri takšnem glasovanju je naš uspeh skoraj nemogoč. No, razen, če bi plačali kakšnemu svetovno znanemu glasbeniku, da bi zastopal Slovenijo. To bi potegnilo, drugače pa vsak daje glasove svojemu sosedu. V Slosrbiji je sigurno zmagal srbijanc s turbo folk zadevščino.

Najboljši način glasovanja bi bil, da se po internetu odpre 50 strani, kjer se omogoči, da se dol sname pesmi v najboljši kavaliteti(ne stisnjeni).
Po dveh mesecih pa se pogleda odziv in imeli bi zmagovalca.



pa še: zakaj se je vedno treba primerjati z onimi tam spodaj? Saj imamo boljše sosede pa se primerjajmo z njimi.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: cekr ()

BSD-jas ::

Še pomnite tovariši, ko so (takrat še Francovi) Španci kradli naše pesmi?

delfinus ::

Sem si ogledal vceraj to cudo. Kritiziram lahko marsikaj, predvsem to da je bilo ogromno zadev zelo plitkih in cheesy in veliko v stilu la la la in na na na. Nasa sta sicer solidno zapela, ampak sta bila izjemno osladna. Komad pa zelo povprecen in popolnoma neviden. S tovrstnimi povprecnimi zadevami nimamo Slovenci vec kaj iskat. Tudi ce bi bila Natalija, ki je po mojem mnenju se slabse pevsko podkovana kot ta dva bi ne imeli nobenih sans, pa ce ji njene izbokline se tako silijo ven. Formula se mi zdi samo pomp in eksplozija. Uspeh zagotovljen tudi z: imeti veliko izseljencev v drugih evropskih drzavah in to Srbi, Hrvati, Bosanci, Albanci definitivno imajo in so sli naprej. Slovenci jih imamo pac premalo in zato na evropske glasove pri povprecni skladbi nimamo kaj racunati. Tudi nasa exyu-braca, nas niso opazili, mar bi vsaj zapeli v Slovenscini. Mislim, da se bo moralo v konceptu slovenskega izbora evrosonga krepko zamisliti kaksen je sploh smisel posiljati komade v stilu la la la in na na na, ker s tem postajamo izjemni na podrocju povprecnosti. Tudi izbor, kjer odlocajo samo gledalci se mi ne zdi prepricljiv. zavedati se je potrebno, da potem zmagujejo slo-turbo zvezde alis Natalija. Zdi se mi, da se vrtimo v zacaranem krogu omejenega stevila dobrih izvajalcev, ki so sploh pripravljeni tekmovati na plitkem tekmovanju kot je evrosong. Malo je dobrih, pa se ti so potem lahko skenslani s strani populisticnih artistov.

lp D.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: delfinus ()

Bobb ::

Boljše bi se uvrstili, če bi tja poslali zmagovalca Vesele jeseni Ali pa Pokljuškega Harmonikaša :P .

Lp Bobb

Matev ::

makedonci so imel dobro pesem
srbi tudi
bosanci sploh
hrvati.... tko tko

mi slovenci pa RUŽNO ĐUBRE
me je kar sram kaj smo poslal

pocukran, rožce so padale pa ljubčkala sta se na odru pa .... usrala sta se.... pa brez vezna pesem skratka

evo en zgodovinski citat:
To sta se šla samo poročit tja gor v velikem stilu na naše stroške....

za popi....

slawc ::

zdej so pa vsi ex yu narodi krivi, ker je slovenska pesem zanic? :\

Ce bi samo tel. klici odlocal, potem bi vsako leto lahko gledali trenutno najbolj populano skupino v Sloveniji, ki pa z dobro skladbo ponavadi nima nic skupnega. Potem pa ni izbrana "star" skupina pa u jok pa na drevo. Djte se mal zresnt no. Problematicni so posamezniki na vrhu (izbira komisije), ki majo malce popaceno predstavo kaj je tisto "pravo". V Sloveniji je par res hudih kalibrov na glasbenem podrocju, ki bi lahko naredili raztur. Pa se jim ne da z Misko "jebat".

IMO bi bile rozmarinke res nekaj drugacnega na tem zlajnanem eurosongu.

Duo Platin? Aj to kj za na kruh namazat? :D
LP, Slawc

McHusch ::

Ne se tolažit, da smo bili 19.

ESC 2004 SEMI FINAL RESULTS
11. Israel 57
12. Estonia 57
13. Denmark 56
14. Finland 51
15. Portugal 38
16. Lithuania 26
17. Latvia 23
18. Andorra 12
19. Belarus 10
20. Monaco 10
21. Slovenia 5
22. Switzerland 0

TOTAL 345
http://www.eurovision.tv/english/1123.htm

Ah ja, sej bo boljše.:D

BigWhale ::

Ja, matev... Slovenci smo poslali ruzno dzubre... bravo... ;>

Meni je sel skrajno na jetra komentator, ki je ze nekaj let isti in se dela blazno pametnega. Njegove pripombe bi rade ble nekaj taksnega kot jih ima Peter Poles ampak nek narejeni cinizem in sarkazem tega tipa naredi smao tepca.

Matev ::

važno zanju je da sta se na naše stroške poročila tm gor oziroma dol

Microsoft ::

In ka sta zdej kej rekla, ko sta domov prsla?

Da je bila tista prava zmaga na emi, in da sta dolj sla kot zmagovalca?:\
Bleh...

Dol bi mogla jet Alya, ki je mela dost hitro pesm, al pa Rozmarinke, ki so bile izvirne. Ne pa neko jokanje "stej forever end ever..." "...jou ar maj lov..."!


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

cirecire ::

Ma ne vem zakaj takšen cirkus zaradi te Evrovizije. Par let nazaj sem vprašal par Nizozemcev, če spremljajo to zadevo pa so me semo debelo gledali, ker še nikoli niso slišali za Evrovizijo.

To je v zadnjih letih postalo tekmovanje, kjer odloča število auslanderjev. Več ima država auslanderjev več točk dobi. Zadnja leta Nemčija vedno da največ točk Turčiji, ker 3 miljone Turkov glasuje za Turčijo. Grki pa Cipru in seveda tudi obratno.

Sem gledal seznam nastopajočih pa Italija, Češka, Slovaška, Madžarska, Luksemburg sploh ne nastopajo. Edino prav imajo.

Mislim, da bi TV Slovenija ta denar, ki ga troši za Evrovizijo lahko velik bolj pametno za kaj drugega potrošila.

Bobb ::

Hehe, duo Platin je ratal duo Patina ali pa Platim (poroko).

Toporišičev simpatizer Bobb

Caligula ::

Nisem gledalo in ne razumam najbolj zakaj bi ampak nacleoma velja, da je treba met veliko gay zdomcev in je to to.

Statistika gledalcev teh zadev nazorno kaze, da to gledajo gospodinje in geji, kar vedo tudi sami izvajalci in tega ne zanikajo.

0:)

Skratka cudn, da niso sestre bolj razturile :D

spaso ::

Jooooooooj kako mi gre na zivce ko berem clanke v kterim pise kao da ne vejo kaj je slo narobe in zakaj jim je spodletelo. Mene pa zanima a si sploh kdo umiva usesa? Pa daj no, posluste mal njihovo pesem stay forever and ever in bla bla bla, mislim hudo izvirno besedilo, polno umetniskega truda vlozeno in predvsem ze vnaprej obsojeno na zagotovljen uspeh kjerkoli se pojavijo. Brez veze!

Eschelon ::

LOL... Slovenija = mediteranska Švica. Na Eurosongu smo jih že ujeli...:P

cekr ::

Toliko se repenčite nad nostopom naših. Za takšno stanje kot je v slovenski glasbi, sta bila čisto vredu. Lahko bi bilo ne vem kaj, pa bi bili še vedno pri petih točkah. No, razen, če bi naredili en škandal. Recimo pevki pade dol modrc. Ha,ha, če bi imela sploh kaj za pokazat. Samo na ta način bi se nas topoglavi gledalci zapomnili. Drugače pač pri takšnem glaovanju ne gre. Mogoče bi Rožmarinke v Evinih kostumih naredile še največ.

Sicer nisem spremljal vseh nastopov. Tiste, ki sem pa jih, bi enostavno zbrisal. Našedva sta bila profesorja za večino.
A se nikjer nihče ne najde, ki bi malo ocenil kvaliteto besedil, izvedb... in rekel, da je vsa Evrovizija en SHIT. Pa ne zaradi tega, ker so naši izpadli, ampak zato, ker je na splošno vse vredno enega kakca.

Od časa do časa se od zmagovalcev na radijih znajde samo Abba, Nicole, mogoče še Jonny Logan... Poznate še koga?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Redkvica ::

Celine Dion?

trillian ::

glede na to, da velja evrovizija za gejevsko domeno, se vedno ne razumem zakaj slovenci ne posljemo gor helene. ona bi obvladala.
:)
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"

Phil ::

Mogoče pa Mario zna peti :D.
Drugače pa pričakovana uvrstitev. Sej je pesem itak dolgočasna do amena.
LP

JayKay ::

Jaz res ne vem, kako se da enim toliko razglabljati o tem cirkusu imenovanem Eurosong. Je pač eden tipičnih glasbenh dogodkov z bolj ali manj povprečnim glasbenim repertoarom, tu in tam pa se najde ena svetla izjema. Glede slovenske EME pa ni smisla izgubljati preveč besed. Postala je namreč nekaj, česa se peščica kvalitetnih slovenskih glasbenikov izgiba. Zakaj? Zato, ker je postala predvidljiva in podnivojska, razen seveda nekaterih...Zakaj mislite da je sta bila zmagovalca izzvižgana? Zato, ker ni zmagala "kraljica vaških gospodinjstev". Pa je bila boljša? Da in ne. Morda gre iskati odgovor na vprašanje, zakaj je zmagal Duo Platin, v tem, ker sta imela backvokalista - Petra Januša - zmagovalca Idola 2003. Število glasov starostne skupine 10-16 in Štajerskega dela v njuno korist.
Pa še o njunem nastopu v Turčiji. Bil je takšen kot se pesmi tega tipa pritiče. Ni bil slab, niti pretirano dober. Kar bi bilo več, bi bilo kičasto. Bile so veliko slabše pesmi in performansi, ampak so pač imeli nekaj kar je folk pritegnilo. Če je prišo naprej ovi tipčina z In the Disco (Bosna) potem bi lahko tudi naša dva.
Za konec. Sami izbiramo svoje predstavnike, zato naj po njih potem ne pljuvamo.
// Ker sem iz MB še ne pomeni da sem navijal za Platin//

jaykay

mrTwelveTrees ::

sramota za vse tiste, ki so glasovali za Duo Platin... stramota

še v finale nismo prišli...

BadB0y ::

mrTwelveTrees
kdo od nasih pa se je v zadnjih x letih sploh kam uvrstil ?????

Da bi se pa uvrstila naprej pa bi naekrat bla oh in sploh....... zdaj pa samo sinfanje. eh brezveze tipke trosit


LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BadB0y ()

mescaline9 ::

Ne, slab komad ostane slab komad. Tale je pa ultra slab. Ponavadi se komad, ki je izbran na emi vrti po slo radijih (če je razmeroma ok). Letos so se po izboru na emi več vrtele rožmarinke in alya, kar ti dovolj pove o kvaliteti na emi. No sej, duo platin itak ne bi hotel slišati.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EMA 2007 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410839 (6951) Matev
»

Eurovision 2006 glasujte za Lordi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
566852 (4972) gzibret
»

EMA 2006 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16412297 (8819) Utk
»

EMA 2005 (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
666714 (5360) Myth
»

Ema 2004 . . . polomija, krneki, škoda besed

Oddelek: Loža
493669 (2566) Boki_

Več podobnih tem