Forum » Omrežja in internet » outlook express - težave
outlook express - težave
jos69 ::
E-maili ki sem jih dobil danes jih ne morem prebrati tiste z priponko pa ne morem odpreti ker sploh nimam ikone za priponko.Edina možnost,da preberem prispelopošto je da v meniju dam File - save attachments,shranim na disk in potem z diska idprem in preberem.
Opazil sem tudi ,da mi je izginil notepad,ki pa sem ga potem vstavil nazaj v winse vendar ne vem če pravilno.
Ali sta notepad in Outlook Express v kakšni povezavi ? Virusa nimam (pregledal z Avast)
mi je pa Adaware našel kar nekaj smeti,katere sem zbrisal sumim pa da so vzrok za moje težave.
Je kje kakšen strokovnjak za Outlook express ??
Opazil sem tudi ,da mi je izginil notepad,ki pa sem ga potem vstavil nazaj v winse vendar ne vem če pravilno.
Ali sta notepad in Outlook Express v kakšni povezavi ? Virusa nimam (pregledal z Avast)
mi je pa Adaware našel kar nekaj smeti,katere sem zbrisal sumim pa da so vzrok za moje težave.
Je kje kakšen strokovnjak za Outlook express ??
jos69 ::
Problem rešen .Tukaj je rešitev,ki bo mogoče prišla še komu kdaj prav.:
Go to: Start>Run>Type in: regsvr32 inetcomm.dll - Press: Enter.
Go to: Start>Run>Type in: regsvr32 inetcomm.dll - Press: Enter.
CaqKa ::
za OE probaj tole:
Tools > options > security jeziček > "Do not allow..." tukaj odstraniš kljukico.
notepad:
start > run > notepad > enter
ali pa
winkey+r > notepad > enter
Tools > options > security jeziček > "Do not allow..." tukaj odstraniš kljukico.
notepad:
start > run > notepad > enter
ali pa
winkey+r > notepad > enter
ShowDown ::
jaz pa mam težavo da mi outlook noče več prejemati e mailov. Ko stisnem pošlji/prejmi odhodna sporočila pošlje dohodnih pa ne sprejme in javi neko napako. Any ideas?
ShowDown ::
2 tedna ni delovalo zdaj ko pa si mi rekel naj grem pogledat kako napako pa takoj dela
Zgodovina sprememb…
- polepsal: CaqKa ()
Matri[X] ::
Mogoče slučajo uporabljaš email.si za svojega email ponudnika? Ker so namreč nedavno nazaj imeli neke težave in so zaradi tega bili nedosegljivi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275445 (20376) | Matko |
» | Microsoft Evropejcem Windows brez IE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10178 (7867) | Poldi112 |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2475 (2399) | smetko |
» | Outlook express>>>problemOddelek: Programska oprema | 1297 (1064) | kinimod5 |
» | 10 vasih zelja za winse (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3737 (2990) | ABX |