Forum » Omrežja in internet » internet
internet
tt2 ::
Zakaj mi kar narenkrat internet preneha prenašati podatke. potem moram iti z interneta in se ponovno povezati, dokler se spet ustavi!!!!!?????
tt2 ::
Imam arnes internet. prej sem imel win 98 in je vse normalno delovalo, sedaj sem naložo win xp in: povežem se na internet in nekaj časa vse normalno deluje, kar naenkrat pa se internet ne odziva več, kot da ne bi bil povezan. nato moram povezovo prekiniti in se ponovno povezati, dokler se to spet ne ponovi!!!!!!!!!?????????????
K0K0 ::
Čekiru = pregledov . S tem je mislu če si kej preskeniru računalnik z antivirusnim programom. Za spyware pa ti priporočam da rač. preskeniraš z ad-aware
link
link
Matri[X] ::
Namesti zadnjo različico definicij za antivirus in ad-aware ter downloadaj varnostne popravke za windowse iz microsoftove strani za kasnejšo namestitev. Potem se FIZIČNO diskonektaj iz mreže/interneta in najprej:
1) Sceniraj CEL računalnik z antivirusnim programom
2) Sceniraj CEL računalnik z Ad-Aware
3) Namesti VSE varnostne popravke za windowse xp (windows update)
4) Vključi firewall na povezavi z internetom (če nimaš druge firewall omogoči na Local Area Connection) - Firewall v XPjih dobro opravlja svojo nalogo
5) Priključi se nazaj na internet
Če vse to na bo pomagalo, naredi popoln format sistema, namesti popravke za windowse, omogoči firewall in se šele na to poveži na internet (ne se povezovat na internet brez zadnjih varnostnih popravkov in firewala!).
1) Sceniraj CEL računalnik z antivirusnim programom
2) Sceniraj CEL računalnik z Ad-Aware
3) Namesti VSE varnostne popravke za windowse xp (windows update)
4) Vključi firewall na povezavi z internetom (če nimaš druge firewall omogoči na Local Area Connection) - Firewall v XPjih dobro opravlja svojo nalogo
5) Priključi se nazaj na internet
Če vse to na bo pomagalo, naredi popoln format sistema, namesti popravke za windowse, omogoči firewall in se šele na to poveži na internet (ne se povezovat na internet brez zadnjih varnostnih popravkov in firewala!).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matri[X] ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40466 (15448) | brainiac20 |
» | Problem Xp ali AMD ???!!Shutdown!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (1003) | Oven-2k |
» | Izklop internetaOddelek: Omrežja in internet | 1534 (1360) | Spc |
» | Konec interneta v 2006Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2587 (2587) | viper |
» | So sledeci procesi wormi:Oddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1223) | alesrosina |