Forum » Pomoč in nasveti » nemo modem
nemo modem
gljivec ::
Ker je iskanje trenutno onemogoceno bom postavil novo temo. Torej po priblizno pol ure normalnega delovanja zacneta na modemu utripati oranzna in rdeca lucka in internet seveda preneha delovati. Ob resetu je potem pol ure spet vse v redu. Razlaga na Telemachovi strani je naslednja:
Upstream signal doseze sprejemno postajo s previsokim signalom, tezave na povratnem segmentu CATV omrezja.
Nic pa ne pise kako bi to odpravil, ozitoma ali je poroblem v mojem racunalniku ali so to tezave na kabelskem omrezju.
Zanima me, ce se je ze kdo srecal s podobno tezavo in kako jo je resil?
Hvala!
Upstream signal doseze sprejemno postajo s previsokim signalom, tezave na povratnem segmentu CATV omrezja.
Nic pa ne pise kako bi to odpravil, ozitoma ali je poroblem v mojem racunalniku ali so to tezave na kabelskem omrezju.
Zanima me, ce se je ze kdo srecal s podobno tezavo in kako jo je resil?
Hvala!
Azrael ::
Sicer imam Thompson modem, ampak to kar si napisal je problem kabelskega operaterja, ki ti dobavlja preslab signal. BTW ali je tudi slika na TV na nekaterih kanalih slaba - snežena, posebej med internetnimi mrki ? Če je, potem je to to. Napaka ni tvoja (razen če si šaril po kabelskem omrežju) in zato naj pridejo kablarji pojačat signal.
LP, Azrael
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
gljivec ::
TV slika je v redu. Res pa je, da sem pred kratkim menjal omrezno kartico, preko katere deluje internet, vendar je nekaj casa vse delovalo v redu. No sem poslal mail operatorju pa bom videl kaj bodo oni porekli na to.
Hvala za odgovor!
lp,
Ales
Hvala za odgovor!
lp,
Ales
link_up ::
Hmnja tudi pri meni se to vedno veckrat dogaja...da utripata zelena in rdeca lucka pomeni, da se ne more uskladiti z gatewayem...torej je nekaj narobe na signalu ... telemachovci iz svoje postaje zagotavljajo, da je vse vredu...vendar so ze sami pingi zgovorni...od 100ms do 800ms...ubitacno...
je pa slika tudi zelo slaba...sm jim mal tezil in baje bodo prsli pogledat v ponedeljek...ce mi bodo tezavo resili, bom tukaj napisal kaj so sploh nardil...upam, da se porihta...
je pa slika tudi zelo slaba...sm jim mal tezil in baje bodo prsli pogledat v ponedeljek...ce mi bodo tezavo resili, bom tukaj napisal kaj so sploh nardil...upam, da se porihta...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Omrežja in internet | 194585 (17766) | markasaso12 |
» | Telefon padel v vodo (BlackBerry Curve 8900) pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 7181 (5881) | clothes |
» | Občasni nekajminutni izpadi Arnesa preko kabla?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4201 (3246) | bastadu |
» | Šumenje na zvočnikih stolpa ob predvajanju filma na PC-juOddelek: Zvok in slika | 2385 (2259) | pingec |
» | Problem s prepoznavanjem kabelskega modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 3713 (3397) | Azrael |