Forum » Pomoč in nasveti » Internet na notesniku preko bluetooth in nokije 7650
Internet na notesniku preko bluetooth in nokije 7650
piskač ::
Imam USB BLUETOOTH level one in 1.2.2.15 driverje ter nokijo 7650 in bi se rad povezal na internet.. Klical sem mobitel za klicne številke in gesla...
Uporabniško ime: mobitel
geslo: internet
klicna številka: *99#
In problem je pri nekem PPP, ki mi prekine povezavo in sedaj me zanima kaj moram še nastavit..
kateri modem uporablja nokija?
Ima kdo izkušnje glede tega?
Hvala VSEM
Uporabniško ime: mobitel
geslo: internet
klicna številka: *99#
In problem je pri nekem PPP, ki mi prekine povezavo in sedaj me zanima kaj moram še nastavit..
kateri modem uporablja nokija?
Ima kdo izkušnje glede tega?
Hvala VSEM
jype ::
To mas verjetno windows. Jaz sem moral na powerbooku rect da imam bluetooth modem in dolocit CID (connection ID, ponavadi imas v telefonu vec profilov za GPRS/HSCD in moras racunalniku povedat katerega naj uporablja). Google ti bo najbolj pomagal.
Aja, problem je se APN, ki ga moras napisat nekam. Ne vem kako to na windows zgleda, ampak jaz ga moram vpisat kot telefonsko stevilko (na mobitelu je to kar "internet" oz. "internetpro"), skripta za bluetooth modem pa potem vpise.
Aja, problem je se APN, ki ga moras napisat nekam. Ne vem kako to na windows zgleda, ampak jaz ga moram vpisat kot telefonsko stevilko (na mobitelu je to kar "internet" oz. "internetpro"), skripta za bluetooth modem pa potem vpise.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
piskač ::
hm. ta stvar pa ni tako enostavna kot zgleda... imam windowse Xp... nokija se mi najde z notesnikom...
ampak mi nekaj prekine povezavo...
ampak mi nekaj prekine povezavo...
bmandelj ::
ce ti javi PPP link control protocol terminated in imas vklopljeno gprs in mms potem je resitev zelo verjetno menu->connection->gprs->access point->vpises internetpro ce imas maksi gprs in internet ce imas navaden gprs
jaz sem imel podoben problem
mogoce pomaga tudi ce probas kasneje
drugace pa poklici na mobitel in ti naj tam povedo
aja pri meni v winxp najde standard modem com5 ce se ne motim imam pa drugace inno bluetooth dongle
LP Brane
jaz sem imel podoben problem
mogoce pomaga tudi ce probas kasneje
drugace pa poklici na mobitel in ti naj tam povedo
aja pri meni v winxp najde standard modem com5 ce se ne motim imam pa drugace inno bluetooth dongle
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bmandelj ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15408 (6750) | mat89 |
» | Win7 + 3G internet via BluetoothOddelek: Operacijski sistemi | 1711 (1442) | lukaz |
» | Laptop, mobitel in prenos podatkovOddelek: Mobilne tehnologije | 3583 (3063) | DonPierre |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12969 (7731) | [_MW_] |
» | web, gprs & Nokia 3510iOddelek: Omrežja in internet | 1439 (1399) | No0ne |