Forum » Kaj kupiti » osnovna plošča
osnovna plošča
jimmy23 ::
Mene pa zanima katero plato naj kupim do 17.000.00SIT?
Nekako premišljujem za GA-7N400E-L.
Kupu pa bom AMD Barton 2500
Vsak nasvet dobrodošel
Nekako premišljujem za GA-7N400E-L.
Kupu pa bom AMD Barton 2500
Vsak nasvet dobrodošel
TribesMan ::
Jest mam skoraj isto plato. GA-7N400-L (brez E) je malo boljša saj podpira dual chanell drugače pa ni razlike. Pri JAEu sem jo dobil za 17000SIT približno 3 tedne nazaj. Računalnik se uporablja kot strežnik in dela 24/7 stabilno kot skala. Procesor je navit Duron 750 na 1200MHz. V sistemu pa je še ena plačka 256MB rama in 40GB disk. Zadeva za svoj denar res ponuja ogromno. Saj sta na plati že LAN in audio, ki se po kvaliteti zvoka popolnoma nič ne razlikuje od recimo NF7-S...
Edina slabost Gigabytk je to da je navijaneje malo otežkočeno. Sam če malo poštudiraš zadeve gre vse kot po maslu. Aja pa lukenj za pritrditev večjih hladilnikov za procesor nima, kar je mal večji minus... sam jest mam itaq na procu originalen AMDjec hladilnik... in ne rabim...
Jest jo toplo priporočam... Sej tale oskubljena varjanta (ki ima E na konc) je skoraj ista. Razlika je le v tem da nima podpore za dvokanalni RAM, kar se pa ne pozna toliko da bi blo kritično... mogoče ene 5% v hitrosti. Pa še to moraš met dve palčke RAMa.
LP
TribesMan
Edina slabost Gigabytk je to da je navijaneje malo otežkočeno. Sam če malo poštudiraš zadeve gre vse kot po maslu. Aja pa lukenj za pritrditev večjih hladilnikov za procesor nima, kar je mal večji minus... sam jest mam itaq na procu originalen AMDjec hladilnik... in ne rabim...
Jest jo toplo priporočam... Sej tale oskubljena varjanta (ki ima E na konc) je skoraj ista. Razlika je le v tem da nima podpore za dvokanalni RAM, kar se pa ne pozna toliko da bi blo kritično... mogoče ene 5% v hitrosti. Pa še to moraš met dve palčke RAMa.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
kajzer ::
Js mam isto - 7N400L
Opisal je pa že itak vse TribesMan, in je res vse točno tako!
Za navijanje pa itak tut ni panike, samo moraš narediti mod za 1,85V voltažo, potem jo še pa itak lahk zvišaš za 10%, tko da...ja pa res je stabilna, kar se mi zdi najpomembnejše.
Opisal je pa že itak vse TribesMan, in je res vse točno tako!
Za navijanje pa itak tut ni panike, samo moraš narediti mod za 1,85V voltažo, potem jo še pa itak lahk zvišaš za 10%, tko da...ja pa res je stabilna, kar se mi zdi najpomembnejše.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kajzer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kero matično za amd + integrairana grafika in zvok + poceniOddelek: Kaj kupiti | 1184 (1096) | whatever |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31757 (18352) | Jaffa |
» | evo! nova konfiguracija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3838 (3045) | romell |
» | Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1949 (1501) | Ethan |
» | KT600 ali nForce2Oddelek: Kaj kupiti | 2250 (1376) | tac |