Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoč !
Prosim za pomoč !

Laki ::
Lep pozdrav ...
Imam dva problema na katere upam da bo znal kdo odgovoriti, kajti pod psevdo iskanje mi noče pokazat nič...
1-Kako v BS playerju izklopit dvojne podnapise tako, da delajo samo tisti katere zazna sam iz Cdja in jih nato lahko še dodatno obarvam (imam jih v SUB zapisu in isto obliko naslova kot je film)
2-Prijatelj je na compu izgubil avtostart CDjev pa me zanima kje se da to nastavit v registriju saj po nastavitvah v sistemu (win XP) ne gre...
Če kdo ve odgovore, že v naprej hvala za pomoč.
Imam dva problema na katere upam da bo znal kdo odgovoriti, kajti pod psevdo iskanje mi noče pokazat nič...
1-Kako v BS playerju izklopit dvojne podnapise tako, da delajo samo tisti katere zazna sam iz Cdja in jih nato lahko še dodatno obarvam (imam jih v SUB zapisu in isto obliko naslova kot je film)
2-Prijatelj je na compu izgubil avtostart CDjev pa me zanima kje se da to nastavit v registriju saj po nastavitvah v sistemu (win XP) ne gre...
Če kdo ve odgovore, že v naprej hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razkritih 80 milijonov geselOddelek: Novice / Varnost | 14124 (8010) | slothec |
» | Kako nekoga odpustiti brez slabe vesti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19512 (15864) | joze67 |
» | Prodaja Linux distribucij! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9713 (8573) | Vice |
» | Facebook dobil 200 milijonov dolarjevOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 5214 (4051) | Ziga Dolhar |
» | Skrivanje telefonskih številk (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12388 (10635) | V-i-p |