»

Enajst Ti4200 na kupu

Bench House - Če se odločate za nakup nove grafične kartice ter ste že sklenili, da bo le-ta iz družine Geforce4 Ti4200, morate takoj, nujno, za domače branje in sploh odsurfati na ta naslov, kjer si boste lahko prebrali najbolj popoln ter informativen primerjalni test enajstih izvedenk kartic s čipom Geforce4 Ti4200. Test je izjemno obsežen, kar 25 strani ima, a ni vrag, da ne boste ob končanju branja testa zagotovo vedeli, katera bo vaša nova grafična kartica. Vsak primerek je obširno opisan, kartice so testirane v mnogih programih ter raznih ločljivostih, ne manjka pa tudi najvišja še stabilna frekvenca kartice ter rezultati navite mrcine ter celo kakovost slike, ki jo kartica prikaže. Nujno - Klik!

0 komentarjev

AMD ter njegovih 64 bitov

DigiTimes - Dolgo časa so po spletu krožile govorice, zakaj bomo AMDjeve 64-bitne primerke videli z zamudo. Tokrat so DigiTimeovci o tej težavi povprašali kar podpredsednika razvoja platform ter naleteli na potrditev govorice. Za vse, ki še ne veste: K8 serija procesorjev bo zamudila zaradi težav s SOI proizvodnjo ter zato, ker kani AMD v K8 jedro uvesti še nekaj manjših popravkov. Prvi primerki procesorja naj bi v naše vode zašli z začetkom prihodnjega leta, medtem ko naj bi v široki trg prodrli nekje v sredini 2003. Za Bartone lahko tudi pričakujemo, da nas bodo presenetili zgodaj naslednje leto. Klik!

4 komentarji

Volja do Volje

Volja - Odkar je naš edini res zastonjski neakademski ponudnik, Volja.net, spremenil svojo tarifno obračunavanje ter naznanil, da je s Telekomom sklenil pogodbo, po kateri bo prejel 25% vsega dobička, sta se spremenili dve stvari. Prva je dostopna številka, ki je namesto stare 0889 32 480 sedaj malenkost drugačna, in sicer 0888 32 480. Druga zadeva je tarifno obračunavanje, katerega si lahko ogledate na tem naslovu. Sodeč po primerjalnem grafu je Volja še vedno najcenejša, odločitev o vašem ponudniku interneta pa še vedno prepuščam vam [:D].

18 komentarjev