»

Audigy in njega gonilniki

Tweak Town - Najbrž ste vsi ponosni lastniki Creativovega Audigyja samo presenečeno bevsknili, ko ste videli, da Microsoftova Okna XP ne prepoznajo zvočne kartice ter da je za namestitev gonilnikov nujno potrebna priložena zgoščenka. No, TweakTownovci so ugotovili, kako to obiti. Postopek je preprost: Ko Okna prvič vprašajo za lokacijo gonilnikov za Audigy, jim kar namestite napačen gonilnik, za Soundblaster Live, ki ga imajo Okna v svoji bazi gonilnikov. Nato iz interneta vunpotegnite nadgradnjo gonilnikov za Audigy ter datoteko enostavno zaženite. Novi gonilniki bodo nameščeni brez prvotne uporabe namestitvenega cedeja, ki ga nadgradnja tako izrecno zahteva. Kul, ane?

5 komentarjev

Novi ZZZ

ZZZ - Vedno vam z veseljem povem, da pojdite prebrati novo izdajo spletnega futuristično-zajebantskega cajtnga ZZZ Online. Kaj prinaša 128. izdaja? Prebrali boste lahko vse o letečih internetnih baznih postajah, na katere se boste brezžično povezali s hitrostjo 50 megabitov v sekundi, o tem, da lahko na dražbi kupite star ruski space shuttle za 6 milijonov dolarjev, in še o mnogočem. Da ne govorimo, da je na sliki tedna lokostrelka, ki lok upravlja z nogami. Hehe [:D].

0 komentarjev

Mami, mrš dol s kompjutra!

AOL - Tako, le bolj v celofanu, se je glasil slogan reklamne kampanje našega največjega komercialnega ponudnika interneta. Je na reklami kaj resnice? Sodeč po tej raziskavi je razvidno, da mame, ki uporabljajo internet, nalinijsko preživijo v povprečju več kot njihovi nadobudni sinovi. Razlog za tako skokovit porast? Baje je "prišlo v trend". Branje je zanimivo, a bi vseeno svetoval merico nepristranskosti bralca, saj je anketo izvedel sam AOL, ki je najbrž s tem člankom hotel apelirati na še več mamic, naj si kupijo dostop preko njihovega omrežja.

3 komentarji

Mami, kaj je to lacunalnik?

Accelenation - V vsakem primeru je na svetovnem spletu člankov takega kova premalo. Na Accelenationu so se spravili spisati članek, ki opiše vse osnovne ter potrebne dele računalnika s stališča popolnega laika. Spravili so se popolnoma na vse, od osnovnih plošč ter procesorjev preko pomnilnika do priključkov ter operacijskih sistemov. Vsem znalcem v tej branži klik odsvetujem, ostali, ki pa še ne ločite razliko med kb/s ter kB/s, pa kar veselo na klik!

0 komentarjev

Septembra Xbox 2?

Mega Games - Eh, izgleda da so naši pisuni zaspali (oziroma imajo rojstni dan - sedaj pa vsi v zrak in Zigggi (former LordNinja) čestitat za jubilej), tako da sem na vrsti za novice jaz. Ah, kruto življenje [:D]. Torej, na tej strani si lahko preberete domnevo, da bo Microsoft zaradi "nikoli ne zaspimo na lovorikah" kodeksa izdal Xbox 2 že septembra tega leta. Čeprav so navedena dejstva resnična in je res, da se Xbox ne prodaja tako dobro, kot so pri malem mehkem predvidevali ter da je pritisk konkurenčnih konzol velik, dvomim, da bo do izdaje prišlo že čez štiri mesece. Pa saj to je v svetu konzol absurdno ter nelogično...

5 komentarjev