Prijavi se z GoogleID

» »

Microsoftov Office na voljo v Mac App Storu

Microsoftov Office na voljo v Mac App Storu

vir: Wikipedia
The Verge - Čeprav so to obljubljali že do konca lanskega leta, se je z manjšo zamudo v Applovi tržnici aplikacij za macOS pojavila tudi Microsoftova Pisarna. V programskem paketu se nahajajo Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote in OneDrive, torej aplikacije, ki si jih je bilo že doslej moč posamič naložiti z Microsoftove spletne strani, a bo poslej precej olajšano njihovo nameščanje, predvsem pa nadgrajevanje, saj bo to postalo samodejno.

Prvi, torej preizkusni mesec, bo za uporabnike brezplačen, nato pa se lahko odločajo med Office 365 Personal za 70 USD ali pa Office Home za 100 USD na leto. Slednji omogoča uporabo paketa za šest uporabnikov, obe naročnini pa prineseta še terabajt prostora na OneDrive in 60 minut brezplačnih klicev mesečno prek Skypa.
Kakšen natanko je finančni dogovor med obema družbama, torej ali Microsoft tako kot običajni smrtniki plačuje 30 odstotkov od prodanih aplikacij, pa medijem še ni uspelo izbrskati.

Microsoft se sicer zadnja leta pod vodstvom Satye Nadelle oddaljuje od svojega nekdanjega ideala programskega absolutista ter se postopoma odpira tujim platformam. Tako so Office že pred dobrimi štirimi leti izdali za iOS, za Mace pa denimo orodja za Visual Studio.

0 komentarjevVredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Microsoft z Office 365 zasluži več kot z Office (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
699369 (6001) GupeM
»

Tehnična pomoč Microsofta

Oddelek: Pomoč in nasveti
121378 (768) Seljak
»

Nov Microsoftov telefon: Samsung Galaxy S8

Oddelek: Novice / Android
385646 (3208) dj_uro
»

Izšel Office 2016 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
5215079 (11232) s1m0n
»

Dropbox in Microsoft bosta sodelovala

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
114262 (3090) Jackass

Več podobnih tem