» »

Linux 24 let kasneje

1 2
3
»

dexterboy ::

Khm... ko se pogleda število odprtih tem o win10 tu na S-T in koliko je pljuvanja čez Linux, si ne morem zamisliti druge slike od tiste, kjer čreda ovac stoji na travniku in gleda fotografa, ki je ZNORAJ ograje, torej so ovce zunaj, proste...
Sedaj je zgolj tema gostilniških debat, kdo je kdo v tej sliki... ker ne morem verjeti, da je toliko pljuvanja čez odprto kodo. In to vse od kvazi stručkotov in ekspertov. Če to bi bilo tako drekasto, ne bi preživelo puberteto in posejalo seme v toliko drugh naprav, ki vrtijo ta svet.
Mogče je pa čas, da Homo Sapiens prepusti prestol zrelejši, razumnejši in prijaznejši vrst, bodi lahko ta živalska ali pa rastlinska.
In da admini zaklenejo temo, ker tole nabijanje ne vodi nikamor...

@Big Whale, odkar sem punci na pralnem stroju namestil WashVisto, je stroj neprimerno tišji, porabi manj vode, perilo pa se sveti kot prvi dan, ko smo ga prinesli iz trgovine :))
Uf, še dobro, da sem jo našel na travniku za hišo... Ker, da bi kompajliral jedro za neki LinuxWaschMaschinen, uf, mi ne gre od rok, ker bi moral neka navodila brat 8-)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zvezdica27 ::

whatever... jaz sem happy za linux in openbox in to je to (trenutno best opcija je lubuntu, ker crunchbanga ni več). Več kot samo happy, končno imam jaz kontrolo kaj bo in kje bo na računalu.

Tako da kar se mene tiče: hvala Linus, pivo dobiš kadarkoli.

b


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vzroki v kernelu Linuxa da na njem ne delajo Win aplikacije (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
766672 (5039) BlueRunner
»

Primerjava operacijskih sistemov

Oddelek: Operacijski sistemi
64441 (4291) ;-)
»

Je Linus Torvalds res oče Linuxa?

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
403514 (3514) rfmw
»

Linux vs. Windows; v prihodnosti... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1199174 (7340) poweroff

Več podobnih tem