» »

Google vendarle ne bo pobrisal videoposnetkov z Google Video

Google vendarle ne bo pobrisal videoposnetkov z Google Video

vir: Google
Google - Pretekli teden smo poročali o Googlovi nameri, da ob dokončnem slovesu storitve Google Video vso vsebino enostavno pobriše. Uporabniki so sicer dobili možnost, da svoje posnetke shranijo, kar lahko storijo do 13. maja. Takrat bo Google Video dokončno ugasnil, medtem ko posnetkov ne bo mogoče več predvajati že konec tega meseca. Google je zavoljo te nakane prejel mnogo pritožb uporabnikov, zato so se odločili za razumnejši pristop - videoposnetkov ne bodo pobrisali.

Namesto tega bodo avtomatično prenesli vsebino z Google Video na YouTube. Če želijo uporabniki obdržati nadzor nad njo, lahko svoj račun v Google Video povežejo s tistim za YouTube in ročno zaženejo prenos vsebine. Prav tako ostaja možnost prenosa svojih vsebin na lokalni računalnik. Še vedno pa ostaja 29. april datum, ko bo Google Video prenehal obratovati.

3 komentarji

popster ::

seveda se jim prenos na youtube bolj izplača, tolko vsebin bi blo neumno izbrisat..

Phantomeye ::

Hah, ko sem prebral prvo novico o ukinitvi google videos, se mi je ideja o pobrisu zdela neumna, glede na to, da imajo tehnologijo prenosa na drugo platformo.

marS ::

hmnja, to ravno ne deluje najbolje, mislim avtomatski prenos - jaz sem imel račun na youtube še prej ko je bil googlov in pol sem si naredil gmail račun, ker je po nekaj časa google to zahteval, zdej pa mam 2 gmaila (enga ko sem uploadal videe na video.google in druzga ko sem prešaltal na youtube in avtomatsko ni šlo, sem moral downloadat vse skupaj in uploadat na youtube. Je pa kr hitro šlo (ko sem 2005/6 uploadal na google) je bil cel fakof po tedajšnjih linijah uploadat (siol 1mb upload sem imel takrat se mi zdi)in potem še čakat da se prekonvertira...zdej sem downloadal v .flv, posnetki ful majhni, in takoj gor na youtube in jih le-ta takoj objavi, brez konverzije, kvaliteta ista :)
...no more heroes...
https://ilbis.com/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google ukinja iGoogle, Video, Mini, Talk Chatback

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
237220 (4714) Jst
»

Googlovi zaposleni obsojeni zaradi spornega posnetka na Google Video

Oddelek: Novice / Tožbe
216657 (5474) met
»

Google Video po novem samo iskalna storitev

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
175055 (3791) strictom
»

Google bo kupil YouTube

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
327065 (5506) LapD

Več podobnih tem