» »

Radiatorji

Radiatorji

CoolingKing Radiator

vir: Overclockers.com
Overclockers.com - Ste tik pred nakupom radiatorja? Potem se hitro oddričajte na Overclockers.com (ako se še niste seve) in si oglejte testa Black Ice Xtreme Radiator ter CoolingKing Radiator. Če drugega ne, sta vredna branja, ker ste lahko prepričani, da vam ne ponujajo mačka v žaklu (radiatorju?). Vsaj, ko se enkrat seznanite z njihovo transparentno in razdelano metodologijo, ne.

Tudi v kolikor samo veste, da vaše nastajajoče vodno hlajenje potrebuje neko čudo imenovano radiator, ste na pravem naslovu. Joe je spisal kratko predstavitev le-teh, toliko da pridete na okus. Za najbolj vedoželjne pa jih še vedno ni čez članke Billa Adamsa.
Vsi, ki smo se odločili za odpadniško rešitev in se ravnali po kakšnih čezlužniških nasvetih, smo se slej kot prej soočili z razkorakom v ponudbi njihovih in naših smetišč. Naj vam Katalog radiatorjev evropskih avtomobilov pomaga.

4 komentarji

TommyLee ::

Sm tik pred nakupom Black Ice Xtreme Radiatorja in tale test me je kr prepriču v nakup! Kot sm razbrau je za svojo velikost kr vredu radiator vendar rabi močn ventič! Za hlajenje cpu and nb bo tole kr vredu ;) ( sej bi vzeu večjega sam ga neb v kišto spravu)
www.dornik.si

Malner ::

Ko bom nabavu vodno hlajenje ga bom povezal s centralno kurjavo in bom dinamično overclockal procesor, tako, da bo bajta ravno prav ogreta. Malce me skrbi rja v radiatorjih in ceveh in bom moral zato narediti malce večje kanale v bloku. Upam, da je pumpa od centralne dovolj močna, če ni bom uporabil tisto od hidroforja (1,5kW bi moralo biti dovolj).

Tic ::

Pa pred zimo ne pozabi kupiti dodatnih kovtrov in dek. Pozimi so dražje ;)
persona civitas ;>

Keyser Soze ::

Pomoje je tale Xtreme predebel in ima posledično tako gosto satje, da res rabi en konkreten zrakomlat. Verjetno je bolje kupit Pro različico, ki obsega polovico debeline Xtremea, je pa manj restriktivna.

Nasploh je Black Ice zelo dober radiator. Fajn bi bilo le če bi naredili ProXtreme različico z malo redkejšim satjem.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FAQ

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
129236 (6979) OwcA
»

Intel Prescott, Socket T (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
906637 (4469) Zheegec
»

Zgoraj in spodaj brez ... ohišja

Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje
202523 (2523) tec
»

Kako z kompresorskim hlajenjem

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
487704 (6994) frenk
»

Prescott - prvak ali polom?

Oddelek: Novice / Procesorji
172481 (2481) Poldi112

Več podobnih tem