» »

Whoa...

Whoa...

Jaz - A ga slučajno naš ISP že spet serje? Hočem iti na AnandTech po kakšno novičko dve, pa mi javi tale error:

You are not authorized to view this page.
Zloglasni Error 403. Pomislil sem - že spet ga napadajo, AnandTech namreč. Nadalje pobaram kolege na IRCu, če jim AnandTech dela. Delalo jim je vse. Nato opazim, da so vsi dotični osebki, katerim AnandTech dela, povezani na internet prek Arnesa. Moja SiOl povezava pa, tudi po večkratnem restartu Internet Explorerja, ni hotela odpreti te strani. Čudno, čudno...
Addendum k novici, 18:34 - Sedaj dela lepo. Odpre in naloži. Ampak ne vem kaj bi lahko bilo. IP block ni, ker nekaterim tudi ni delalo. To, da drugim ni delalo, avtomatsko izključi vsako možnost moje napake v nastavitvah. Dejstvo, da drugim SiOlovcem stvar dela nemoteno, me pa tudi bega... Kaj hočemo, dobrodošli v Zoni Somraka!

7 komentarjev

Pretorijanec ::

Jz sm skoz Siol pa mi Anandtech dela.

Sergio ::

men pa ne... pa se edn je reku da ma siol pa da mu ne dela... tko da ni moj racunalnik nicesar kriv :D

McSpike ::

lahko da majo nastavljen block za tvoj IP. Zakaj bi to imeli mi ni jasno. Je pa možna tudi ena zadeva da so takrat ravno updatal strani in si pač iskal ravno v tem času. Namreč ko sam uploadam strani in hočem še pred končanjem uploada odpret index file (ki je medtem že zdavnaj posnet na server) mi javi 403 error in to toliko časa dokler pač ne posnamem vseh datotek v dotičen direktorij. Verjetno pač server zaklene direktorij za čas snemanja. Verjetno odvisno od FTPja ki ga uporabljajo. Mislim da nekateri med snemanjem tega ne zaklenejo nekateri pa zgleda da.... meni se to prej ni dogajalo, se mi pa odkar sem preselil strani pri hostu na drugi njihov interni strežnik ki pa uporablja drugačen tip FTP, tako da, Sergio, če je bilo to trenutno je bil to verjetno upload, če ne pa blok tvojega IP-ja.... samo če ni bil blok tvojega IPja zakaj je arnesovcem delalo???

mico ::

mislim da je stvar v SiOL-ovem proxy-ju...jaz sicer nisem na SiOL-u vendar vseeno uporabljam njihov proxy --> proxy.siol.net:3128 ....od vceraj mi stvar vec ne dela in mi napise nekaj v smislu :

Forbidden
You were denied access because:
Access denied by access control list.

cudno...do vceraj je se vse lepo delalo [:]

undefined ::

Meni lepo dela prek SiOL-a, s proxijem in brez.

YouR MaMa ::

mogoce so ravno spreminjali kaksne privilegije .. kajti, ce directory nima dovolj privilegij, potem javi tak message .. bok ve :D

Jeronimo ::

Sergio: To ni novica !!!

To je debata za v forum!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple A8 pod drobnogledom

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
125639 (3896) kpkp
»

Prispeli so 'sveži' Radeoni (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
5415553 (13186) trnvpeti
»

Samsung goljufa tudi pri testih Galaxy Note 3

Oddelek: Novice / Android
4322405 (18502) Jst
»

Novi Xbox že pod drobnogledom ter z oknom na stranici

Oddelek: Novice / Konzole
125159 (3957) jRk0
»

Kako zamenjati procesor

Oddelek: Strojna oprema
112026 (1750) Spajky

Več podobnih tem