» »

XboX na internetu

XboX na internetu

Tom's Hardware - Tudi računalo ni več edini način dostopa v internet. Pridružila se mu je še konzola XboX; prav o takem dostopu do medmrežja in igranju iger pa so govorili na Tom's Hardware. Opcija povzave je možna le z dokupom Xbox live začetnega kompleta, na katerega boste morali še malo počakati, saj je nakup možen le v Severni Ameriki. Članek je dolg in podroben, obsega namreč kar štiriindvajset strani, med katerimi so primerjane tudi igralne sposobnosti preko interneta. Klik!

2 komentarja

(sic) ::

Saj je že Dreamcast imel vdelan modem... Z X-Box Live pa se mi zdi, da lahko samo igraš prek neta...

andrej ::

nope. XBOX ima vgrajeno 100 Mbitno mrezno kartico in nekateri spili omogocajo igranje v svojem lokalnem omrezju. Z neta lahko tudi snames program, ki ti omogoca igranje teh iger preko neta.

Live paket je dodatek, microsoftov servis za spletno igranje iger. Igra mora posebej podpirati live. ko pa to enkrat podpira lahko igras s komerkoli na netu, in se hkrati z njim pogovarjas s pomocjo prilozenih slusalk z mikrofonom. Live omogoca se par ostalih lepih stvari pa se mi vseh ne da nastevah. Ziher ma clanek kaj vec o tem.

Mogoce je zanimivost, da zaenkrat na Live ni mozno prit z moddanimi konzolami. Cim enkrat to naredis, MS to zazna in ti serijsko lockne tak na vec ne mores uporabljat Livea. S tem so tudi odpravili cheaterje... Zaenkrat...

Pri vsem tem je jasno, da se potrebuje broadband povezava na net. Modemi s tem odpadejo. Edino 128k ISDN bi naj nekako deloval, ceprav uradno ni podprt...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hekerji vsaj tri tedne brali elektronsko pošto Microsoftovih uporabnikov

Oddelek: Novice / Zasebnost
63719 (2889) Mr.B
»

Oblačna shramba s šifriranjem Wuala se poslavlja

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
2413849 (7016) Qushaak
»

Vezana trgovina (internet in TV)

Oddelek: Pomoč in nasveti
141748 (1422) kuglvinkl
»

Kabelska tv brez naročnine

Oddelek: Zvok in slika
62936 (2670) peperko
»

AMD objavil rezultate Q3

Oddelek: Novice / Procesorji
132295 (2295) MRtwister

Več podobnih tem