» »

XboX na internetu

XboX na internetu

Tom's Hardware - Tudi računalo ni več edini način dostopa v internet. Pridružila se mu je še konzola XboX; prav o takem dostopu do medmrežja in igranju iger pa so govorili na Tom's Hardware. Opcija povzave je možna le z dokupom Xbox live začetnega kompleta, na katerega boste morali še malo počakati, saj je nakup možen le v Severni Ameriki. Članek je dolg in podroben, obsega namreč kar štiriindvajset strani, med katerimi so primerjane tudi igralne sposobnosti preko interneta. Klik!

2 komentarja

(sic) ::

Saj je že Dreamcast imel vdelan modem... Z X-Box Live pa se mi zdi, da lahko samo igraš prek neta...

andrej ::

nope. XBOX ima vgrajeno 100 Mbitno mrezno kartico in nekateri spili omogocajo igranje v svojem lokalnem omrezju. Z neta lahko tudi snames program, ki ti omogoca igranje teh iger preko neta.

Live paket je dodatek, microsoftov servis za spletno igranje iger. Igra mora posebej podpirati live. ko pa to enkrat podpira lahko igras s komerkoli na netu, in se hkrati z njim pogovarjas s pomocjo prilozenih slusalk z mikrofonom. Live omogoca se par ostalih lepih stvari pa se mi vseh ne da nastevah. Ziher ma clanek kaj vec o tem.

Mogoce je zanimivost, da zaenkrat na Live ni mozno prit z moddanimi konzolami. Cim enkrat to naredis, MS to zazna in ti serijsko lockne tak na vec ne mores uporabljat Livea. S tem so tudi odpravili cheaterje... Zaenkrat...

Pri vsem tem je jasno, da se potrebuje broadband povezava na net. Modemi s tem odpadejo. Edino 128k ISDN bi naj nekako deloval, ceprav uradno ni podprt...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xbox 360 in Wii naprej, PS3 nazaj

Oddelek: Novice / Konzole
335788 (2036) fabrskd
»

Pomagajte mi izbrati DVD-Dvx predvajalnik ki se ne kvari preveč.

Oddelek: Kaj kupiti
6829 (674) Softa
»

Kje najceneje do XBOXa

Oddelek: Kaj kupiti
5762 (717) strictom
»

PlayStation 3 maja 2005

Oddelek: Novice / Konzole
72311 (2311) JOKER
»

HALO

Oddelek: Igre
14664 (473) Rippy

Več podobnih tem