» »

Nvidia spet svinja

Nvidia spet svinja

HardOCP - Vsake tolko se na internetu pojavijo zgodbe, ki predstavijo ogromno Nvidio v slabi luči... kot podjetje, ki ne izbira sredstev za uspeh, ki ne da nič na posameznike in zdaj tudi kot podjetje, ki omalovažuje konkurenco. Na tej GeoCities strani se je namreč pojavil .PDF dokument, ki ga Nvidia razpošilja OEMom in prodajalcem svojih izdelkov. V osnovi gre za blatenje Kyro/Kyro2 proizvodov in poveličevanje svojih izdelkov. No, tip, ki je ustvaril to stran, je podrobno razčlenil te obtožbe in trditve, ter jih zabil nazaj tako, da kar glava peče. Resnično priporočam ogled, še posebej zato, ker nekaj zadnjih trditev postavlja pod vprašaj tudi Anandtechov test GeForca3 in Kyra2 (podobno blamažo si je Anandtech privoščil že z Rambusovim RDRAMom)!

16 komentarjev

undefined ::

Ne vem, al bi se smejal al jokal. ;)

Paramedic ::

nVidia se mi pa zdej tak zasrala! Prasci. "Najrajš bi jih vse postrelu".Kyro 2, here I come!P.S.: Kdaj pa ga bo možno kupit v SLO (npr. Mlacom)?

undefined ::

Folk končno ugotavlja kaj nVIDIA v resnici je. Read & Learn. "The truth is out there!" ;)

MATiCEK ::

Heh, sreča da sem že od vsega začetka proti nViDi !!! :)

frudi ::

ma tak dokument lahko vsako tele spoca skup v eni uri, seveda pa folk po netu takoj pade na to, kar hoče verjet...
ponaredek, če mene vprašate (sej vem da me ne :)

Boeing ::

ok res so nardil amazingly dobro serijo z gf2...sam da se grejo pa take svinarije pisat po netu....mislim zasral so se mi u nulo... čeprav bom useen kupu njihov gpu...jebiga...

undefined ::

Boeing, čeprav je Kyro2 boljši? ;)

undefined ::

[sarcasm]Ste vedeli, da je www.nvidia.com le ponaredek? Ta firma v resnici sploh ne obstaja, tako stran pa vsak tele lahko skup spaca, pa na ene kartice gor GayFarce napiše.[/sarcasm] ;p

McHregec ::

Izgleda da se NVIDIA boji Kyrota II drugače ne bi pisala takih svinjarij

Paramedic ::

To je dokaz, da so Kyra2 videl v akciji in se ga bojijo. Seveda zato, ker je čudo za njih, ker ma komaj 175 uro pa je tolk hitrejši. Za tehniko še niso čuli.

undefined ::

nVIDIA je OGROMNO večja firma kot PowerVR. Pomoje je še Matrox večji. Pa tukaj pride bogi mali PowerVR ven s Kyrom2, pa že nVIDIA paničari. Pač hoče nVIDIA biti edini igralec, se pravi monopolist, in noče da bi kdo kupil druge kartice kot GayFarce.
Tudi meni so se s tem člankom do konca zasrali, delno so se mi že prej iz prejšnjih incidentov, ampak to je bla pa finalna pika na i! Če se bo le dalo se bom vedno izogibal nVIDII, pa bom nasledno rundo raje kupil Radeon2 al pa Kyro3 (s T&L-om), samo GayFarca ne.
Sicer se pa že govori naokoli, da bo Guillemot opustil proizvodnjo GeForca2 MX, in jo nadomestil s Kyrom2 za isto ceno, in hitrostjo GF2 Ultra v večini primerov, in featursi, ki jih GF2 ne premore, kot so EMBM in 8-layer single pass (boljši performance), ter superiorna 16-bit kvaliteta.

Boeing ::

nvidio je strah...zelo zelo jo je strah kyra2... amapk useen se takih svinjarij neb smel it...mislim vse kar je prav...nej pišejo kolkr čjo da je gf tabolš gpu al pa karkol, nej pa pustijo druge firme in njih proce pr mir... tu nej poudarm svaka čast tako intelu in amd-ju kot vsem drugim, da se niso spustil tolk nizk... po moje je pa stvar zrela za tožbo... in če bo (je) powerVR mičken pametn, bo tožu nvidio...in upam da jo bo res....

Dalmatinc ::

Kyro je pač Kyro.........le eno bed informacijo sem dobil iz Mlacom !!!!!V slovenijo pride šele čez 1 mesec in pol !!!!

Paramedic ::

IceMan: nisem si mislil, da bom kdaj na tvoji strani (zaradi tistih voodoo krneki...). Ampak maš čist prav. Če bo podpora, pa bo folk kupoval, se bo firma sam izboljševala. nVidia je pa že čist domišljava.A se ne da tožit nVidie s STMjeve strani, saj je ista stvar kot je M$ naredu "Can your Palm do that?"

Brody ::

To, da je ST Microelectronics majhna forma se krepko motite, ne dam roke v ogenj, temveč sem skoraj siguren da ima več kot 2x več zaposlenih kot nvidia in letni prihodek takisto večji.

Huey P ::

Vsako stvar, ki jo najdete na netu res ni treba verjet. Sicer pa verjamem, da je to ponaredek. Glede vas, ki tako hrabro govorite, da je nVidia svinja, prasci,... potem pa potrgajte vaše GeForce ven iz računalnika...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Asusovi transformerji ne kršijo blagovne znamke igrač

Oddelek: Novice / Tožbe
338753 (6837) MrStein
»

Apple dosegel začasno prepoved oglaševanja, naročanja in prodaje Galaxy Taba 10.1 v A (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
9324710 (22492) techfreak :)
»

Thermaltake Mozart Tx: domovanje dveh računalnikov v enem ohišju

Oddelek: Novice / Modifikacije
153222 (2470) PrimozR
»

Lindows nič več Lindows

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
122616 (2616) norvalk
»

Test grafikulj vprašljiv?

Oddelek: Strojna oprema
231448 (918) Wulf

Več podobnih tem