» »

Modifikacije ohišja n-tič

Modifikacije ohišja n-tič

več strani - Modifikacije, modifikacije, modifikacije,... Ni jim videti konca. Ljudje še vedno radi ustvarjajo in kar tekmujejo med sabo, kdo bo naredil svoje ohišje bolj navdušujoče. Vse kaže na to, da se z raznoraznimi modifikacijami razvija nov del sodobne umetnosti. No, ker so modifikacije v novicah danes že kar malo zapostavljene, sem izbrskal dve strani, ki vam bosta dali nove ideje:

  • Ta modifikacija bo zanimala predvsem modifikatorje, ki veliko hodijo na LAN partyje. Ponavadi taki ljudje potrebujejo lahko ohišje z ročajem in še kakšen okrasek (v našem primeru nekakšno "okno"), ki omogoča pogled v notranjost računalnika (v kateri se blešči najnovejši GeForce 3 hehe). Skratka zanimivo branje.
  • Ta modifikacija pa bo prišla prav v vročih poletnih dneh. Govori namreč o vgradnji ventilatorja na ohišje. O tem je bilo na Slo-techu povedanega že veliko, vendar, ker že govorimo o modificiranju ohišja, sem v novico vključil tudi članek o vgradnji ventilatorja.

2 komentarja

zizi ::

Kul modifikacije:D

Cwetto ::

Hmmm, vprašanje, če majo vsi doma tako velik nastavek za rezanje izvrtine. Jaz sem zadevo rešil tako, da sem okoli kroga izvrtal luknje s svedrom, potem pa vse skupaj spilil in izgleda res lepo, ne tako kot un na isti strani, ki je z dletom se nekaj matral.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Millenium Falcon Mini

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
62481 (1981) LUCCA_BRASSI
»

enhace in zalman f1 silent mode

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
5848 (723) ghibly
»

Okno v CD

Oddelek: Novice / Modifikacije
71663 (1663) Dr.SmaSh
»

Radeon 9500 v Radeon 9700

Oddelek: Novice / Grafične kartice
382268 (2268) TESKAn
»

Nora modifikacija

Oddelek: Novice / Modifikacije
102021 (2021) Jeebs

Več podobnih tem