» »

M$ novičke

M$ novičke

ZDNet - No, to soboto bo na Consumer Electronics Showu tudi uradno predstavljen XBox, v obliki, ki bo po vsej verjetnosti ugledala proizvodnjo. Mi (in milijoni drugih ) smo si slikice ogledali že nekaj dni vnaprej, kar verjetno ni pogodu Billyu, ki bo konzolo osebno predstavil. Verjetno ne rabim še enkrat navajati njene tehnične specifikacije, saj smo vas z njimi bombardirali dovolj dolgo... Konzola bo po pričakovanjih vseh velik uspeh, ena večjih nevarnosti pa ji grozi na področju izdelave in dobave, saj je možno, da M$ ne bo sposoben pokriti povpraševanja.

Druga novica se tiče Whistlerja. Včeraj zvečer so beta testerji dobili build 2410 različico, ki je prva nova po Beti 1 s poznega oktobra. Novi Whistler naj bi že imel vdelano posebno antipiratsko zaščito v obliki osebne identifikacijske kode, ki bo shranjevala kar na računalniku, na katerem je OS inštaliran. Upajmo, da bodo pirati kaj hitro našli pot okoli .

Več tukaj!

5 komentarjev

Loki ::

Zgleda, da je URL napacen.

andrej ::

pri whistlerju so se malo usteli, ker ga je MS odstranil s sita, ker so meli manjsi problem :D Drugace pa so bli kar dobro obvesceni>:D

AndrejX ::

Ja, pa kaj je spet s to zaščito. Spet nekaj takega kot je (bilo) z PIII procesorji. Pa saj lahko sami pogruntajo, da uporabniliki tega ne bomo veseli in so že naprej obsojeni na propad.

mojsterpeter ::

vnaprej obsojeni na propad? niti ne - oziroma le s strani manjsega dela predvsem zahtevnejših uporabnikov..

Phil ::

Kdaj pa naj bi whistler izšel?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WinWhistler Beta2

Oddelek: Programska oprema
412112 (1608) andrej
»

Whistler namesto 2000?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101130 (941) andrej
»

Whitler (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1097725 (6167) zetko
»

windows whistler

Oddelek: Pomoč in nasveti
442123 (1641) andrej
»

windows me

Oddelek: Programska oprema
481845 (1368) JLP

Več podobnih tem