» »

Novi izgled Whistlerja

Novi izgled Whistlerja

ZDNet - Po internetu so začele krožiti govorice, da je Microsoft začel popolnoma spminjati izgled in občutek ob uporabi Whistlerja, njihovega novega operacijskega sistema. Presenetljiva je predvsem resnost, s katero Microsoft poskuša zagotoviti, da javnost sprememb ne bo opazila vsaj do izida Beta2 različice Whistlerja, ki bo predvidoma na voljo 12. februarja. Ravno zaradi tega ni mogoče točneje povedati, kaj te spremembe so, toda govori se o "extensible shell" uporabniškem vmesniku ter o novih namiznih temah s kodnim imenom Luna. No ja, bomo pač morali počakati na izzid, kajne, Andrej ?

Še malce splošnih informacij o Whistlerju. Gre za najbolj pomemben Microsoftov operacijski sistem po WInsih 95, predvidoma pa bomo Personal in Professional različici ugledali koncem tega leta. Par mesecev po izzidu teh dveh bomo ugledali še 32 in 64 bitni Server različici. Po prvih informacijah naj bi v Whistlerju prvič predstavili tudi Internet Explorer 6, sedaj pa kaže, da bo novi brskalnik na voljo tudi kot samostojen produkt... Če vas zanima več, si kar poglejte to ZDNetovo novico.

3 komentarji

andrej ::

ze trenutni buildi zgledajo zelo zelo dobro. ceprav na netu se nisem zasledil tistih ta pravih slik lahko za zacetek pogledate sem... ampak to je sele zacetek:D

roro ::

Po skoraj šestih letih je že skrajni čas za kaj več ko le lepotni popravek izgleda.:)

Space Surfer ::

Ja, prav težko že čakam to zadevo. Tile dosedanji winsi so itak praktično vsi enaki na izgled...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Longhorn Beta 1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
658598 (6080) andrej
»

Whitler (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1097725 (6167) zetko
»

Znano ime za Whistler in Office 10

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
71974 (1974) sleby
»

windows me

Oddelek: Programska oprema
481845 (1368) JLP
»

M$ novičke

Oddelek: Novice / Igre
51597 (1597) Phil

Več podobnih tem