» »

Propad dot.com podjetij

Propad dot.com podjetij

Jaz - Tisti, ki spremljate dogajanje na internetu se zavedate vsesplošne recesije, ki je zajela to področje računalništva zadnje čase. Prenaphinjena dot.com podjetja so se začela sesuvati kot hiše iz kart, zadnje med njimi pa je gigantski Yahoo, o čemer pa je bolj podrobno poročala že TinkaPinka. Kakorkoli, na CNNu lahko preberete kratko analizo trenutnega stanja: pogled na trg eno leto nazaj in sedaj...
No, moram priznati da mi je na neki način vse skupaj tudi všeč, saj se bo inet rešil vse nepotrebne in prenaphinjene navlake. Lahko bi rekli, da se vračamo v resničnost. Thnx, Tilen.

6 komentarjev

NoUse4AName ::

probleme majo tako strani ki imajo zelo dobro vsebino kot tudi tiste s brezvezno vsebino, ker ni kriva vsebina ampak je kriv nacin oglasevanja ki ne deluje. Nevem kak vsec bi ti bilo ce bi mel stran s milijonskim obiskom in bi zivel od nje nakar nebi bil nekaj mescev placan kot se dogaja skoraj povsot, bi bil potem se vedno srecen?

luni ::

Rapsey ce bi se nam slo za kesh bi ze zdavnaj nehali obstajat... Razumi to.

NoUse4AName ::

se vem. Jst sem govoril ce bi bil v njihovem polozaju. Ker je zelo dosti dobrih strani ki so v resnih financnih tezavah tak da se nebojo samo slabe strani odstranle. Take kot je ta pri kateri delajo prostovljci bojo itak ostale, verjetn.

luni ::

ja, se strinjam s tabo... na zalost je ta recesija pobrala tudi nekaj dobrih strani, med njimi recimo BXBoards in SomethingAwfull... teh je res skoda, medtem ko me za velike komercialne strani boli patka!

Yohan del Sud ::

Jaz pa ravno ustanavljan dotcom podjeteje. Ali je obsojeno na propad že vnaprej...

NoUse4AName ::

da, se posebej v sloveniji.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tresenje pri zaviranju samo pri 60-70 km/h

Oddelek: Na cesti
173050 (2554) kremenko1

Ma ta, množična streljanja v ZDA

Oddelek: Problemi človeštva
71369 (1292) zee
»

Avtodeli Fiesta - RABIM POMOČ

Oddelek: Na cesti
245870 (5083) SkIDiver
»

Prevažanje kolesa na avtu

Oddelek: Šport
175695 (5062) jini
»

Home made Big tower

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131214 (950) VASkO

Več podobnih tem