» »

Prenosniki s Pentiumom 4 Extreme Edition

Prenosniki s Pentiumom 4 Extreme Edition

X-Bit Labs - Sicer zna zveneti že klišejsko, vendar dejstvo je, da prenosniki namizne računalnike prehitevajo že na področjih, ki so bili prej domena le-teh. Verjetno je odveč omenjati serijo Centrino kot primer slednjega.

Kot poročajo na X-bit labs, je podjetje Liebermann, ki se ukvarja z izdelavo dragih in zmogljiviih prenosnikov objavilo, da bo v serije Studio, Producer in Hollywood začelo vgrajavati še Pentuime 4 Extreme Edition. To samo po sebi niti ne bi bilo presenetljivo, vsekakor pa so navdušujoče ostale lastnosti. Te obsegajo podporo dvema diskoma, dvema optičnima enotama, 17" zaslon, mrežne vmesnike in še precej ostalih malenkosti. Seznam je obsežen, zato si ga oglejte tukaj, kakor si lahko ogledate tudi ostale podrobnosti serije.

Prenosnikov v Sloveniki verjetno niti ne bo, saj je meja cene še vedno nebo. Na srečo je Avstrija na dosegu roke...

6 komentarjev

Cr00k ::

Podjetje Liebermann inc. izdeluje zelo zanimive računalnike, lepi na oko, hitri. Monitorji razred zase... bi kr mel en komplet...:)

Se link www.go-l.com pa si poglejte npr. Desktope z Led displayi... hlajenjem na -35°C ipd.

Rulez

celica ::

Zdravo ..

Tehnicno so prenosniki prehiteli namizne racunalnike ze pred nekaj casa. Sam imam recimo namiznega kjer je notri Celeron P4 1.7GHz, imam pa se prenosnik, kjer je notri P3 1.0GHz, pa se namizni nekako nemore kosat napram notesniku. Skoraj vsa opravila prenosnik konca prej ko namizni..... zanimivo ...
negre..! gre ..? joj GORI ..!

Fury ::

a dobis agregat za na hrbet zraven? :)

LojzePek ::

Nebi se mogel strinjat čisto z izjavo da so prenosniki zmoglivejši. Problem je predvsem HDD. Probaj snemati več stvari na disk hkrati, pa boš videl vse lepote HDD na prenosnikih.

CCfly ::

a dobis agregat za na hrbet zraven? :)


Za ta prenosnik se ta agregat imenuje fuzijski reaktor.


Tehnicno so prenosniki prehiteli namizne racunalnike ze pred nekaj casa. Sam imam recimo namiznega kjer je notri Celeron P4 1.7GHz, imam pa se prenosnik, kjer je notri P3 1.0GHz, pa se namizni nekako nemore kosat napram notesniku. Skoraj vsa opravila prenosnik konca prej ko namizni..... zanimivo ..


Ko mi lahko zrihtaš prenosnik za 200k ki bo imel solidno grafično, dober procesor in bo deloval 5 ur brez napajanja, ti bom še verjel. Drugače pa si preberi kakšen članek kjer so testirali tvojega Celerona pa ti bo vse jasno.

dr.J ::

P4 EE v prenosniku? Kot če imaš kak V8 4.0 za cijazenje po mestu.

Novi P4M pa so povsem druga zgodba - tudi kak P4EE jim ni vedno kos.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novice iz AMDjevih logov

Oddelek: Novice / Procesorji
294071 (2468) simnov
»

GeForce 7600 GT in 7900 GT za AGP?

Oddelek: Novice / Grafične kartice
205057 (3949) simnov
»

ASUS Dual GeForce 6800 GT in G70

Oddelek: Novice / Grafične kartice
215975 (4844) Keyser Soze
»

AMD, DDR2, Socket M2

Oddelek: Novice / Pomnilnik
144995 (4571) MrStein
»

Poceni prenosniki

Oddelek: Novice / Procesorji
204202 (4202) Poldi112

Več podobnih tem