Forum » Izdelava spletišč » Sodelovanju pri izdelavi spletne strani
Sodelovanju pri izdelavi spletne strani

Tito ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če je kdo zaintereseran pri sodelovanju pri izdelavi strani Podnapisi.NET, trenutno sva v projektu dva in imava čez glavo dela, potrebovala bi še koga, ki bi na kakršen koli način pomagal. Dela je še ogrmono, saj smo stran predelali in vgradili filmsko bazo, katera ima trenutno vsebuje več kot 20 000 filmov. Stran je narejena od temeljev in ni free skripta. Pomembno je tudi, da nismo več na ADSLju kot do nedavnega ampak smo na lastnem serverju na 100Mbitni liniji.
Če je kdo zainteresiran...
matic@podnapisi.net
Zanima me, če je kdo zaintereseran pri sodelovanju pri izdelavi strani Podnapisi.NET, trenutno sva v projektu dva in imava čez glavo dela, potrebovala bi še koga, ki bi na kakršen koli način pomagal. Dela je še ogrmono, saj smo stran predelali in vgradili filmsko bazo, katera ima trenutno vsebuje več kot 20 000 filmov. Stran je narejena od temeljev in ni free skripta. Pomembno je tudi, da nismo več na ADSLju kot do nedavnega ampak smo na lastnem serverju na 100Mbitni liniji.
Če je kdo zainteresiran...
matic@podnapisi.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podnapisi.net (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40074 (901) | dr.Akula |
» | Linki s podnapisi za filme (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 178929 (56125) | Dead_Meat |
» | Vsaj v eni stvari smo Slovenci vodilniOddelek: Loža | 2072 (1186) | G-man |
» | firefox mi ne odpre ene strani!Oddelek: Omrežja in internet | 1431 (1297) | OldSkul |
» | Sodelovanje pri razvoju strani Podnapisi.NET v3.0Oddelek: Izdelava spletišč | 2490 (1740) | Alexius Heristalski |