» »

Kako se reče filmu

Kako se reče filmu

Nigga ::

Kako je angleški naslov onega filma(v nemščini je naslov DUELL), ko se v Leningrado(vsaj mislim da je tam blo) streljata dva ostrostrelca. Vojaški film. lp
Too Drunk to Fuck

BC3 ::

Če mislš tega ta novga pol je to Enemy at the gates ali Sovražnik pred vrati.

Nigga ::

BC3: jap tega sem mislo, hvala
Too Drunk to Fuck

Huey P ::

Naj šemeni nekdo pomaga;

Naslov filma ne vem. Dogajanje je postavljeno v drugo svetovno vojno. Prikazuje okupacijo Italjanov na Sloveniji. Film je zelo star in je slovenski. V filmu se dogaja, da razstrelijo en most pa naredijo zasilnega, tako, da Italjani ne morejo prek... Film je zelo dober samo naslova ne vem...

Če kdo ve...

..::DOOM III: The Legacy::..

LPP ::

Huey!
Na tej strani (http://www.film-sklad.si/slo/katalog/) imaš seznam vseh jugoslovanskih filmov (mišljena je seveda bivša Juga) od leta 1890 dalje. Slovenski ČB filmi o vojni so bili ustvarjani predvsem v 60ih letih. Morda misliš film Na svoji zemlji... ali pa tudi ne. Na poiskanje torej!
Ljubljanski potniški promet

Huey P ::

LPP;

Hvala sem ga že našel.
Naslov filma je Sutjeska in je meni najboljši Slovenski/Jugoslovanski film!!! Posnet pa je bil leta 1973.

..::DOOM III: The Legacy::..

Binji ::

Ja sej vcasih so celu delali dobre slovenske filme. Ne pa zdej ku se samo preseravajo.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

whatson ::

Binji se strinjam: :D nekaj podobnega kot Cvetje v jeseni, Ne joči peter in podobno?

ker ti filmi ki so zdaj snemani v Sloveniji so več kot obup... vsi se delajo da so profi akterji, a kaj ko je pot do dobrega akterja dolga... še posebej za njih>:D
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem naslov filma (strani: 1 2 3 439 40 41 42 )

Oddelek: Sedem umetnosti
2074699497 (1442) STASI
»

Filmi, filmi, filmi

207797 (855) kuglvinkl
»

ugani film (strani: 1 2 3 478 79 80 81 )

4035187559 (65334) Hansb
»

Kje kupiti film?

81353 (1140) Mirabella
»

Il cuore nel pozzo - srce v breznu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16012015 (8789) Thomas

Več podobnih tem