Forum » Loža » Kako se reče filmu
Kako se reče filmu
Nigga ::
Kako je angleški naslov onega filma(v nemščini je naslov DUELL), ko se v Leningrado(vsaj mislim da je tam blo) streljata dva ostrostrelca. Vojaški film. lp
Too Drunk to Fuck
Huey P ::
Naj šemeni nekdo pomaga;
Naslov filma ne vem. Dogajanje je postavljeno v drugo svetovno vojno. Prikazuje okupacijo Italjanov na Sloveniji. Film je zelo star in je slovenski. V filmu se dogaja, da razstrelijo en most pa naredijo zasilnega, tako, da Italjani ne morejo prek... Film je zelo dober samo naslova ne vem...
Če kdo ve...
Naslov filma ne vem. Dogajanje je postavljeno v drugo svetovno vojno. Prikazuje okupacijo Italjanov na Sloveniji. Film je zelo star in je slovenski. V filmu se dogaja, da razstrelijo en most pa naredijo zasilnega, tako, da Italjani ne morejo prek... Film je zelo dober samo naslova ne vem...
Če kdo ve...
..::DOOM III: The Legacy::..
LPP ::
Huey!
Na tej strani (http://www.film-sklad.si/slo/katalog/) imaš seznam vseh jugoslovanskih filmov (mišljena je seveda bivša Juga) od leta 1890 dalje. Slovenski ČB filmi o vojni so bili ustvarjani predvsem v 60ih letih. Morda misliš film Na svoji zemlji... ali pa tudi ne. Na poiskanje torej!
Na tej strani (http://www.film-sklad.si/slo/katalog/) imaš seznam vseh jugoslovanskih filmov (mišljena je seveda bivša Juga) od leta 1890 dalje. Slovenski ČB filmi o vojni so bili ustvarjani predvsem v 60ih letih. Morda misliš film Na svoji zemlji... ali pa tudi ne. Na poiskanje torej!
Ljubljanski potniški promet
Huey P ::
LPP;
Hvala sem ga že našel.
Naslov filma je Sutjeska in je meni najboljši Slovenski/Jugoslovanski film!!! Posnet pa je bil leta 1973.
Hvala sem ga že našel.
Naslov filma je Sutjeska in je meni najboljši Slovenski/Jugoslovanski film!!! Posnet pa je bil leta 1973.
..::DOOM III: The Legacy::..
Binji ::
Ja sej vcasih so celu delali dobre slovenske filme. Ne pa zdej ku se samo preseravajo.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
whatson ::
Binji se strinjam: nekaj podobnega kot Cvetje v jeseni, Ne joči peter in podobno?
ker ti filmi ki so zdaj snemani v Sloveniji so več kot obup... vsi se delajo da so profi akterji, a kaj ko je pot do dobrega akterja dolga... še posebej za njih
ker ti filmi ki so zdaj snemani v Sloveniji so več kot obup... vsi se delajo da so profi akterji, a kaj ko je pot do dobrega akterja dolga... še posebej za njih
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem naslov filma (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Sedem umetnosti | 699497 (1442) | STASI |
» | Filmi, filmi, filmiOddelek: Sedem umetnosti | 7797 (855) | kuglvinkl |
» | ugani film (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Sedem umetnosti | 187559 (65334) | Hansb |
» | Kje kupiti film?Oddelek: Sedem umetnosti | 1353 (1140) | Mirabella |
» | Il cuore nel pozzo - srce v breznu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 12015 (8789) | Thomas |