Forum » Programiranje » Državno tekmovanje iz programiranja
Državno tekmovanje iz programiranja
Rokm ::
No tisti, ki ste danes tekmovali na dražavnem tekmovanju iz programiranja, lahko malo napišete kakšne so se vam zdele naloge, na katero mesto ste se uvrstili, ipd..
Jaz sem trenutno v drugem letniku, in sem se letos odločil da tekmujem v najtežji skupini. Na koncu se mi zdi da sem bil na osmem mestu, vsaj nekako tako je pisalo med neuradnimi rezultati. V celoti sem rešil 5. nalogo -> Majo in Vilija, dobil 94 točk, ker sem pač budala in pozabim shranit stvari predenj pošljem na pregled.... Potem sem se spravil reševat še drugo nalogo -> SBN, čeprav me je nekdo tam prepričeval da je ta najtežja in naj raje kaj druzga rešujem :) Napisal sem že heap sort v SBN obliki, potem najprej spet pozabil shranit preden sem poslal!!! Potem sem nekak zmečkal da sem poslal v zadnji minuti, in dobil odgovor nazaj da pač labele se ne smejo začeti z številkami :((, in tako pač ostal brez teh točk....
Jaz sem trenutno v drugem letniku, in sem se letos odločil da tekmujem v najtežji skupini. Na koncu se mi zdi da sem bil na osmem mestu, vsaj nekako tako je pisalo med neuradnimi rezultati. V celoti sem rešil 5. nalogo -> Majo in Vilija, dobil 94 točk, ker sem pač budala in pozabim shranit stvari predenj pošljem na pregled.... Potem sem se spravil reševat še drugo nalogo -> SBN, čeprav me je nekdo tam prepričeval da je ta najtežja in naj raje kaj druzga rešujem :) Napisal sem že heap sort v SBN obliki, potem najprej spet pozabil shranit preden sem poslal!!! Potem sem nekak zmečkal da sem poslal v zadnji minuti, in dobil odgovor nazaj da pač labele se ne smejo začeti z številkami :((, in tako pač ostal brez teh točk....
Brilko ::
Jst sem bil v 1.skupini pa sem rešu 1. in 3. v celoti ostale dve pa do polovice s kodo pol pa s psevdokodo.
Kaj so na netu kje rezultati? Seveda poleg tisith ki so bli med prvimi 6-9, ki so bili objavljeniu na podelitvi.
Kaj so na netu kje rezultati? Seveda poleg tisith ki so bli med prvimi 6-9, ki so bili objavljeniu na podelitvi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
hash ::
No, jest sem prvi letnik, in sem bil tudi v 3.ji skupini, nekako sem od lani se kar resil naloge(Kraljice za ene 50 pik, Smucarji in pa Knjiznica).
No, sem reseval 3. nalogo o butalcih prakticno cel cas, ker sem podobno ze reseval(malo spremenjen 0/1 knapsack) in je nisem in nisem uspel resit, mi se z brute-force ni uspelo napisat, ostale naloge sem prepovrsno prebral, ker sem hotu to najprej resit...
Zdej sem pa doma v pol ure resil Otoki(semizdi, da je najlazja od teh).
Bo drugo leto boljse
No, sem reseval 3. nalogo o butalcih prakticno cel cas, ker sem podobno ze reseval(malo spremenjen 0/1 knapsack) in je nisem in nisem uspel resit, mi se z brute-force ni uspelo napisat, ostale naloge sem prepovrsno prebral, ker sem hotu to najprej resit...
Zdej sem pa doma v pol ure resil Otoki(semizdi, da je najlazja od teh).
Bo drugo leto boljse
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hash ()
kihc ::
No jaz sem tud bil tam, v prvi skupini, sem drgač 2 letnik vendar se z programiranjem ukvarjam ene pol leta.
Še najbolj se mi zdi da sem rešil zadnjo nalogo (tiste stopnice), prvo in pa tretjo nekako na pol, drugo sem pa kar pustu.
Drgač se mi je pa zdelo še kar fino, pa še majice smo dobil.
Še najbolj se mi zdi da sem rešil zadnjo nalogo (tiste stopnice), prvo in pa tretjo nekako na pol, drugo sem pa kar pustu.
Drgač se mi je pa zdelo še kar fino, pa še majice smo dobil.
x
@ljash ::
jst tud rešu 1. in 3. (1.sk valjda) - pa še to na pol kodo pa potek v celoti (idejo).
em... upam, da ne bo 0 pik ane..
drgač pa Suprca!
em... upam, da ne bo 0 pik ane..
drgač pa Suprca!
kihc ::
BigWhale: za overall ne vem, neki se mi zdi da so rekl da se zanimanje veča, drgač pa nas je blu v naši skupin 51 prijavlenih.
x
Brilko ::
Hmmm...
Iz spletne strani RTK.
Upam da bodo res rezultati kmal da vidmo kak smo se odrezal. 50-60% upam da bo prav!
Naloge in rešitve bodo objavljene kmalu, rezultati tudi.
Iz spletne strani RTK.
Upam da bodo res rezultati kmal da vidmo kak smo se odrezal. 50-60% upam da bo prav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje/kako ste se naučili programiranja? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programiranje | 59419 (44095) | DaMachk |
» | Udeležba na fizikalni olimpijadi (ipho)Oddelek: Šola | 7799 (6654) | primorcan |
» | Kenguru- matematično tekmovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 11574 (9574) | alexa-lol |
» | Matura 2007 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 16291 (9681) | monster-x |
» | Festival računalništvaOddelek: Loža | 1553 (1058) | Ziga Dolhar |