» »

Državno tekmovanje iz programiranja

Državno tekmovanje iz programiranja

Rokm ::

No tisti, ki ste danes tekmovali na dražavnem tekmovanju iz programiranja, lahko malo napišete kakšne so se vam zdele naloge, na katero mesto ste se uvrstili, ipd..

Jaz sem trenutno v drugem letniku, in sem se letos odločil da tekmujem v najtežji skupini. Na koncu se mi zdi da sem bil na osmem mestu, vsaj nekako tako je pisalo med neuradnimi rezultati. V celoti sem rešil 5. nalogo -> Majo in Vilija, dobil 94 točk, ker sem pač budala in pozabim shranit stvari predenj pošljem na pregled.... Potem sem se spravil reševat še drugo nalogo -> SBN, čeprav me je nekdo tam prepričeval da je ta najtežja in naj raje kaj druzga rešujem :) Napisal sem že heap sort v SBN obliki, potem najprej spet pozabil shranit preden sem poslal!!! Potem sem nekak zmečkal da sem poslal v zadnji minuti, in dobil odgovor nazaj da pač labele se ne smejo začeti z številkami :((, in tako pač ostal brez teh točk....

OwcA ::

Sodil logo 3. razred, ali to tudi šteje? ;)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Rokm ::

Itaq

Brilko ::

Jst sem bil v 1.skupini pa sem rešu 1. in 3. v celoti ostale dve pa do polovice s kodo pol pa s psevdokodo.

Kaj so na netu kje rezultati? Seveda poleg tisith ki so bli med prvimi 6-9, ki so bili objavljeniu na podelitvi. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brilko ()

hash ::

No, jest sem prvi letnik, in sem bil tudi v 3.ji skupini, nekako sem od lani se kar resil naloge(Kraljice za ene 50 pik, Smucarji in pa Knjiznica).
No, sem reseval 3. nalogo o butalcih prakticno cel cas, ker sem podobno ze reseval(malo spremenjen 0/1 knapsack) in je nisem in nisem uspel resit, mi se z brute-force ni uspelo napisat, ostale naloge sem prepovrsno prebral, ker sem hotu to najprej resit...
Zdej sem pa doma v pol ure resil Otoki(semizdi, da je najlazja od teh).
Bo drugo leto boljse 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hash ()

kihc ::

No jaz sem tud bil tam, v prvi skupini, sem drgač 2 letnik vendar se z programiranjem ukvarjam ene pol leta.

Še najbolj se mi zdi da sem rešil zadnjo nalogo (tiste stopnice), prvo in pa tretjo nekako na pol, drugo sem pa kar pustu. :D

Drgač se mi je pa zdelo še kar fino, pa še majice smo dobil.:D
x

BigWhale ::

Mene letos sploh ni bilo na spregled... ;)

Kako je bilo z udelezbo?

@ljash ::

jst tud rešu 1. in 3. (1.sk valjda) - pa še to na pol kodo pa potek v celoti (idejo).

em... upam, da ne bo 0 pik ane..:))

drgač pa Suprca!

kihc ::

BigWhale: za overall ne vem, neki se mi zdi da so rekl da se zanimanje veča, drgač pa nas je blu v naši skupin 51 prijavlenih.
x

Gandalfar ::

Sodil UNIX... :>

Brilko ::

Hmmm...
Naloge in rešitve bodo objavljene kmalu, rezultati tudi.

Iz spletne strani RTK.

Upam da bodo res rezultati kmal da vidmo kak smo se odrezal. 50-60% upam da bo prav!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje/kako ste se naučili programiranja? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programiranje
21659419 (44095) DaMachk
»

Udeležba na fizikalni olimpijadi (ipho)

Oddelek: Šola
467799 (6654) primorcan
»

Kenguru- matematično tekmovanje (strani: 1 2 )

7911574 (9574) alexa-lol
»

Matura 2007 (strani: 1 2 3 4 )

19916291 (9681) monster-x
»

Festival računalništva

Oddelek: Loža
241553 (1058) Ziga Dolhar

Več podobnih tem