Forum » Operacijski sistemi » [Linux] taskbar samo z ikonami
[Linux] taskbar samo z ikonami
Jebiveter ::
V bistvu me zanima naslednje...
Ali obstaja v katerem koli Window Managerju (KDE, GNOME, ...) moznost, da bi v taskbarju prikazoval LE IKONE odprtih programov?
Gre mi predvsem zato, ker imam itak ponavadi vsa okna odprta in mi zato taskbar (v KDEju) brezveze jemlje plac. Zato sm mislu, da bi ga zmanjsal na najmanse mozno - tako da bi prikazoval le ikone odprtih aplikacij (predvsem za primer, ce se slucajno spomnem katero od aplikacij minimizirat). Poleg tega se tako odprejo dolocene moznosti za eyecandy .
So, any ideas?
PS: Ce je tema na napacnem mestu, prosim moderatorja za prestavitev. Hvala.
Ali obstaja v katerem koli Window Managerju (KDE, GNOME, ...) moznost, da bi v taskbarju prikazoval LE IKONE odprtih programov?
Gre mi predvsem zato, ker imam itak ponavadi vsa okna odprta in mi zato taskbar (v KDEju) brezveze jemlje plac. Zato sm mislu, da bi ga zmanjsal na najmanse mozno - tako da bi prikazoval le ikone odprtih aplikacij (predvsem za primer, ce se slucajno spomnem katero od aplikacij minimizirat). Poleg tega se tako odprejo dolocene moznosti za eyecandy .
So, any ideas?
PS: Ce je tema na napacnem mestu, prosim moderatorja za prestavitev. Hvala.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
- spremenil: moj_nick ()
BigWhale ::
Jasno... V KDEju rightclick na vsako ikono in jo odstrani ;) Prav tako vse dodatke... ure, weather... :)
Phoebus ::
Enako velja za gnome :)
Lahko imaš pa seveda tudi npr. 2 taskbara, pa v enem samo to kar hočeš to.
Lahko imaš pa seveda tudi npr. 2 taskbara, pa v enem samo to kar hočeš to.
kopernik ::
Jaz imam v KDE-ju spodaj tisti standardni taskbar (shortcuti, menuji, ura,..), na vrhu pa taskbar z odprtimi programi ...
Hmm... ne vem ce ste me prav razumeli.
Jest bi zelel imet, da se v taskbaru (to je tisto podrocje kjer se "prikazejo" zagnani programi, odprta okna itd.) prikazejo LE IKONE BREZ TEXTA, ki ponavadi ponazarja ime programa ali kaj drugega. Torej, da se prikaze samo ikona programa.
Jest bi zelel imet, da se v taskbaru (to je tisto podrocje kjer se "prikazejo" zagnani programi, odprta okna itd.) prikazejo LE IKONE BREZ TEXTA, ki ponavadi ponazarja ime programa ali kaj drugega. Torej, da se prikaze samo ikona programa.
A zdej se kao stekamo?
In solution?
In solution?
(kje je un smajlic za BAN?)
Phoebus ::
Zihr se da, čene pa popravi source, samo zakomentiraj tam kjer izpiše text in kjer rezervira razmak zanj :)
Ali pa uporabi kakšen drug pager.
Ali pa uporabi kakšen drug pager.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux Mint 12 zunaj, ponuja dobro staro gnome izkušnjoOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15002 (11088) | Icematxyz |
» | Windows 7 RTM vaša ocena ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16445 (10322) | Galaxy |
» | Novi posnetki Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13191 (6124) | CaqKa |
» | MS Windows + Virtual desktopOddelek: Operacijski sistemi | 1560 (1262) | BigWhale |
» | Gnome ali KDE? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9981 (4694) | Kostko |