Forum » Programska oprema » Outlook Express in avtomatsko brisanje nezaželjenih emailov
Outlook Express in avtomatsko brisanje nezaželjenih emailov
primo7 ::
Vsak dan dobivam zelo veliko nezaželjenih reklamnih in drugih emailov. Silno zoprna zadeva.V Outlook Expressu sem v Tools -> message rules -> mail nastavil, da mi izbriše vse emaile v katerih so določene besede ali v naslovu ali v tekstu emaila. Vendar pa to kot kaze sploh ne deluje. Ali pa ne znam prav nastavit. Je komu to uspelo in kako.
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
ginekolog ::
meni dela odlično. Spam mi meče v smeti in označi kot read in ignored.
Divers do it deeper.
primo7 ::
Hvala za odgovor. Ker si napisal, da tebi deluje sem še bolj natančno pogledal kaj sem naredil narobe. In sem našel napako. Jaz sem nastavil da mi pobriše emaile če je določena beseda v naslovu IN v tekstu . Se pravi, da mora biti ta beseda tako v naslovu kot v tekstu. Sedaj sem prestavil z "in" na "ali" in zgleda da deluje.
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
msenjur ::
ej in kere besede so to? Jest bi si tud to naredu, sam se ne spomnem nobenih besed, ki bi se pojavljale v vseh reklamnih mailih???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GMAIL : potrdilo o prebrani pošti !?Oddelek: Omrežja in internet | 4580 (1862) | win64 |
» | Skype simultano prevaja! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 24864 (20486) | m0LN4r |
» | Microsoft zasegel domene No-IP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18899 (14569) | antonija |
⊘ | PomoČ!formatirana kartica z slikama fotoaparataOddelek: Pomoč in nasveti | 1646 (1256) | Gandalfar |
» | kako se znebit spam-a?Oddelek: Omrežja in internet | 2288 (1746) | zee |