Forum » Kaj kupiti » NEC 1701, analogni prikluček
NEC 1701, analogni prikluček
imott3791 ::
Baje je ta monitor res dober za ta denar kot ga prodajajo ampak me moti kot vsi pravte da je digitalni vhod zakon. Je res taka razlika? Kako je z osvetlitvijo na tem monitorju, je enakomirna, je siva barva siva in črna črna? Kolega mi ga prodaja rablenega in kolk mislite da bi bil vreden pa da mi da še popust pa na kolegialnost pa na lepe oči in študentski popust?
Najboljša ženska je Miki Miška, ko se je naveličaš ugasneš risanko.
jure ::
jest ga mam že dobre pol leta pa zaenkrat nimam pripomb. Po kvaliteti slike se lahko primerja s samsungom 172t razni LG, Soniji, aoc-ji in ostali pa so daleč za njimi, saj po mojih osebnih izkušnjah kar sm takrat gledal. Kontrast in odzivni čas(16ms) sta zelo dobra.
Za rablenga bi jest osebno dal največ cca 60 - 70k če je res dobro ohranjen, garancije je pa tko tri leta saj jest sm jo tok pr accord-92 dobu, tko da se nimaš nč bt.
Za rablenga bi jest osebno dal največ cca 60 - 70k če je res dobro ohranjen, garancije je pa tko tri leta saj jest sm jo tok pr accord-92 dobu, tko da se nimaš nč bt.
Slowenc ::
Jest ga imam že eno leto, takrat sem dal 145kSIT-ni blo dolg od takrat ko je ven prišel. Svetilnost je za moje pojme zelo dobra. Za normalno uporabo v winsih imam contrast in brajtnes na 30%. Odzivni čas se pa ne opazi v on-line igrah. Kupi LCD, oči ti bodo hvaležne.
Skiny gate.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1030034 (25432) | KTr1sk |
» | Nakup televizije... Kaj je odzivni časOddelek: Zvok in slika | 2920 (2483) | Sanja13 |
» | zakaj je LCD bolj zdrav (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7452 (6136) | trs |
» | nakup 19' LCDOddelek: Kaj kupiti | 2297 (1616) | okfec |
» | Dejstva o LCD (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4133 (3345) | matter |