» »

Predlog!

Predlog!

_fim_ ::

Ko ste uvedli Gnoja in Zobato Ovco sem bil presenečen kako ste poskrbeli za red na slo-techu. Vendar pri nekaterih to ne pomaga zato bi po mojem mogli uporabniku ki se še naprej norčuje ukiniti dostop na slo-tech.

Kako?

Na to bi lahko kdo pomagal odgovorit, da bi mel ti ljudje na slo-techu manj dela.( kr ga že itak majo preveč...lahko bi si vzeli kj dopusta...sj smo vsi ljudje):D

Huey P ::

Če se ne motim je Primož enemu tipu prepovedal vstop na Slo-Tech. Kako, pa ne vem!

..::DOOM III: The Legacy::..

R0K ::

sej mu ti ne mors prepovedat prijave

darh ::

mislm.. da nekomu prepoveš dostop do strani.. to je mal brezveze.. nekak ni tezko nardit novga acc...

mislm da bi blo boljš da preprečiš, da bi od tega uporabnika poste drugi vidl... oz da bi jih vodl samo admini in on sam.. tko da ne bi vedu za kaj gre oz da je karkoli narobe... svet bi pa še kar naprej mirno tekel....

damn... hehe... i'm smart... heh:)
Excuses are useless! Results are priceless!

OrlyTM ::

Pa kdo je ta Xbite, k skoz neki pametuje :P:P:P

hehe

Lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

JLP ::

OrlyTM
Pazi da te nav prebutu k si napisov X z veliko. On je namreč xbite in ne Xbite :)
Live long and prosper!

xbite;

Res dober predlog, samo mislim, da bi on sam pogruntu, ko mu nihče nebi odpišaval njegovih postov... Razen, če bi admini kaj napisali, da bi tip dal mir...

jaa. sam pr teh cepcih, k skoz neki bluzije brezveze, je tko kt pr majhnih otrocih... bolj k jih zmerjaš, bolj težijo, ker vejo da so zadel terno, če jih pa ignoriraš, te pa pustijo namir, ker sde jim zdi brezveze, ker ni efekta !!!

get it ?

Lunik ::

se strinjam. samo pomoje bi jim prej ali slej užgalo, da nobeden ne vidi njihovih postov...
kaj pravijo admini?

Mr.-Viko ::

Kaj pa, če bi si zapomnili njihov IP naslov? Ne vem, če je to mogoče, ampak če bi to lahko storili, bi jim zaprli dostop za kak teden. Vendar bi bil problem, če bi se tip prijavljal iz večih računalnikov (šolski, naprimer).
Ich weiß nicht mehr.
No comment, really

pa spremenljivi ip-ji so še večji problem (arnes, s5...). tako gre pol on npr dol z neta, jest dobim njegov ip - pa sem zablokiran - ne pride v poštev...

Očitno imamo tukaj večji problem kot je vesolje samo... :O Nekako morate to zrihtat, ker so tisti pravi gnojiTM prava nadloga.
Njihove e-mail naslove, nick pa password si naj zapomnejo pa bo. No, ja... Bad idea...
No comment, really

kak problem... sj sm ga jest resu prejle ! damn..... :)

blank3_ ::

Tvoja zamisel je kr v redu xbite...
Admini?
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.

Sorry, no. Sm mal pozabu. :D

Threat them as children. ok. :D
No comment, really

ej... sej... sploh je brezveze se ukvarjat z njimi, ker so verjetn še usi mladoletni <15 let... tko da..... ma whatsoever....

luni ::

po moje je to vse eden ali mogoce dva tipa... drugace je ta xbitov predlog vreden premisleka... se boljse pa bi bilo ce slovenija ne bi zaostajala par let za drugimi in bi ves folk imel staticne IPje... jebiga :\
Artificial Intelligentia

ja sam bi blo fino, ce bi ti že ob rojtvu assignal en IP... sam kaj dosežemo s tem.... vsi bi vedl kaj kdo dela... to pa ni gut.... mene sicer boli k***, če veste kolkrat na dan :8) grem gledat če sirotica.com že dela, ampak enim pač to ni ušeč... kaj moremo....

||_^_|| ::

brezveze se ukvarjat, takšni modeli pač ratajo ovce&gnoji in še najbolš je da se jih enostavno ignorera, itak pol zgubijo veselje

bastadu ::

Ko je ravno ta thread na to temo napisan bi še jaz dal en predlog oz. vprašal če se da to naredit.
Na strani, kjer se vpisuje nov post bi bilo lepo, da bi smeškota dodalo tja, kjer je kurzor in ne vedno na konec teksta. Jaz se včasih razpišem in nimam ravno časa dodajati smeške med pisanjem, ampak bi najraje to naredil na koncu, ko sem zadevo napisal. Nevem ali to samo mene moti, ali še koga? To bi bil predlog za boljšo slo-tech stran.

Sergio ::

se ne da, sem tudi jaz forsiral to idejo :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Jaz pa tud na konci smeškote dajem samo potem dam COPY/PASTE in je vse kul....

1. to je blo ze ene 5x predeskutirano
2. se ne da, ker JScript tega ne zna narest
3. faliu si temo
4. zadni cajt je da si omislte ene aliase za smeškote !!

Sergio ::

xbite: ti dam 100% prav.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Res škoda....

Imam pa še en predlog, ki bi preprečeval zaporedno nabijanje postov. Na primer, da ko bi nekdo pod neko temo dal svoj post bi mu bilo onemogočeno dodato nov post pod to temo, če bi v tej temi že bil njegov post zadnji. Skratka lahko bi samo popravil predhodnjega, novega pa bi lahko dodal, ko bi že nekdo odgovoril na njegovega prejšnjega... če razumete:\ Če se vam predlog zdi vredu in se ga da realizirat nebi bilo tako slabo...

xbite : nevem zakwa je faliu temo.Sej smo pod predlogi???

Ja jst se tut sprašujem zakwa sem sfalil temo?!8-O

[pa sorry če nisem vedu da se je že govorilo o tem, pač še ni iskalnika na strani...]

bastadu še bl simpl ( za uprabnike seveda ), bi pa blo da bi se ponovljeni ( dodatni ) posti mergal eden z drugim.. torej da bi se spojil.. a ? kaj pravite... donns sem res poln idej...

bastadu & ROK itak da je falu temo, ker so to Predlogi, _fim_ je pa dau uprasanje glede gnojev in ovc... hehe

ampak ni panike... :P

itak mam 100% podporo admina, tko da mi nec ne morte... hehehehe...

>:D>:D>:D

lohk še pa vedno s pestmi obračunama:D

Po moji logiki v naslovi threada ni dosti natančno definirana tema. Definirana je kot "predlog!" in vsakdo ki bi gledal poste zadnjih 24h in bi videl ta thread bi pomislil, da so notri predlogi za boljšo slo-tech stran in bi lahko videl tudi druge predloge... Še bi bila panika glede tega bi pa jaz lahko odprl tudi novo temo, a kaj ko je ena na tako temo že odprta (beri: na temo predlog!). Nevem no, mogoče se motim, ampak jaz tako mislim. Drgač pa itak brezveze da bi se kdorkoli od na sekiru... ane?:\

[zdej smo pa res zabluzili izven te teme]:D:D

ej.. bastadu... ne tako ozko gledat na svet... sej ni naslv threda vse... pogledat morš tud bistvo, torej vrstice pod naslovom....

naslov je samo tisti bombonček, celofan, ki te vspodbudi da bi sploh klinku nanj, vzbudi tvoje zanimanje... :P

aja... ROK... pa še koga prpel, da ne bom v prazno mahou... haha

ROK! Lahko grema skupaj, hehe!):D (samo fora)

sam veš kak bi ga zmlela, še domov nebi mogu pridet:D

jaja... fanta.. a sta gledala Matrix ? no.. vse vama je lohka jasno...

The truth is, there is no spoon !

itaq:D:D

xbite, napiše se bastadu in ne bestadu...>:D:D

povsod sm popravu, kokr vids... hehe

Hvala, pa sej nebi bilo treba, sam da bi za naprej vedu...:P

A grema odpret nov thread na temo "Ali spada ta post pod to temo?":D>:D (spet fora bolj ali manj:))

xbite ti pa zlo dobr razmišlaš(bonbonček) ... :)

BTW temo v kateri bi bili predlogi pa bi bilo, po mojem, nesmiselno naredit saj je slo-tech forum narejen zanje!

blue96 ::

zdej jest tko mislim, da komu, ki je res nesramen mogoce poslati opozorilo in ga potem ce ne bo priden nagraditi z owco ali (saj veste kaj imam v mislih)!
da pa bi nekoga izločili iz družbe, to je pa že preveč hitlerjevsko in miloševičevsko!!!|O|O
.

Če bi se še norčeval bi mu lahko še ukinli dostop do raztaljotke al pa v skrajnem primeru poslali na dom položnico...

Ne. Fora je glih v tem, da ko dobi gnoja, vidi da gre ljudem na jetra in bo še z večjim veseljem težil. Tako kot tist sexyboy zadnč, ki je nage babe(tm) razkazoval tle po forumih. Ko je objavu taprvo, je vidu, da gre ljudem na živce, so mu zaklenili temo in je ratal ves hepi. In je težil naprej. Če na prvo ne bi blo odziva, a misliš da bi še težil naprej? Ne. Ne bi. Dal bi mir, ker bi videl da folka ne gane.
Zato podpiram xbitov predlog.

...ja neki bo treba narest!!! :| Sm kaj...:\ Admini..?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

lunijev odhod - the begining of a nightmare?

Oddelek: Slo-Tech
381927 (1222) luni

Izgovori, da ne donirate za nov strežnik

371643 (1066) luni
»

podpora slo-techu (strani: 1 2 )

894740 (4033) Luka Percic
»

Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )

645426 (4304) OZZY
»

Zvezdice, zvezdice, zvezdice in ostali nazivi

382481 (1979) Pretorijanec

Več podobnih tem