Forum » Pomoč in nasveti » Abit NF7 in Zvočna kartica Creative 4.1
Abit NF7 in Zvočna kartica Creative 4.1
RokyLuk ::
Ja problem je sledeč!
Pred kratkim sem od kolega dobil zvočno kartico katera je omenjena že v naslovu, odprem kišto vržem noter kartico vse se lepo prižge.Odklopim v Biosu integrirano sound kartico in že se mi začnejo zaganjati windowsi:Ja tuki pa nastane problem saj se mi pri nalaganju sistem ustavi tam, kjer se pokaže črn zslon z napisom windows xp napredno prideš v winse , no tuki mi računalnik zašteka , VZROK NEZNAN (morebiti kakšni Irqjuji niso uredu sam ne vem ) a mate kkšn nasvet glede tega !!
Hvala !
LP
Pred kratkim sem od kolega dobil zvočno kartico katera je omenjena že v naslovu, odprem kišto vržem noter kartico vse se lepo prižge.Odklopim v Biosu integrirano sound kartico in že se mi začnejo zaganjati windowsi:Ja tuki pa nastane problem saj se mi pri nalaganju sistem ustavi tam, kjer se pokaže črn zslon z napisom windows xp napredno prideš v winse , no tuki mi računalnik zašteka , VZROK NEZNAN (morebiti kakšni Irqjuji niso uredu sam ne vem ) a mate kkšn nasvet glede tega !!
Hvala !
LP
delfinus ::
Sam imam Creative Soundblaster Live!Platinum v PCI Slot 3 in v Biosu imam IRQ vse na AUTO. Poskusi kartico v katerem drugem PCI slotu.
lp, D.
lp, D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje ramaOddelek: Navijanje | 2729 (2081) | Engineer_SLO |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18909 (12425) | Ursus |
» | "flashanje" BIOS-ovOddelek: Pomoč in nasveti | 1994 (1569) | cultko |
» | Intel pentium 4 Northwood 2.4 ghzOddelek: Navijanje | 2019 (1380) | fire_3 |
» | RADEON 8500 => 9100 flash => USPEH!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2534 (1751) | Zheegec |