Forum » Pomoč in nasveti » Potrebujem pomoc nekoga z 8RDA+ iz LJ ali okolice
Potrebujem pomoc nekoga z 8RDA+ iz LJ ali okolice
Caligula ::
Ratalo mi je skurit bios in ponavadi to ni problem, ker se ga da lepo s floppyja nazaj nalozit tokrat pa mi na zacetku ne zaganja niti floppya
Resitev je preprosta, moj cip se samo vstavi v drugo enako plato medtem, ko je v winsih in se flasha bios na ta cip. Postopek je nenevaren in ze veckrat izvajan in nasploh vzame max 10 minut.
Ce je kdo iz LJ ali okolice in si zeli hladno pivo in je pripravljen pomagat..
Se najlazje je, ce mi kar posljes mail na studi@email.si ali poklices na 031344339, da se cimprej zrihta ker brez racunalnika cloveku ziveti ni
Seveda vsak lahko v takem primeru racuna tudi name v prihidnje.
Resitev je preprosta, moj cip se samo vstavi v drugo enako plato medtem, ko je v winsih in se flasha bios na ta cip. Postopek je nenevaren in ze veckrat izvajan in nasploh vzame max 10 minut.
Ce je kdo iz LJ ali okolice in si zeli hladno pivo in je pripravljen pomagat..
Se najlazje je, ce mi kar posljes mail na studi@email.si ali poklices na 031344339, da se cimprej zrihta ker brez racunalnika cloveku ziveti ni
Seveda vsak lahko v takem primeru racuna tudi name v prihidnje.
frenk ::
jest sm jo nažalost prodal...mam pa doma eno pokvarjano 8rda+ in če mi kmal uspe jo popravt bi blo pa možno
Zdravo,
a pa bi mi ti lahko recimo posodil cip s tiste, da flasham svojega?
Pa ker mal tezko forum spremljam zdej bi blo najlazji ce se slisva-na tisto cifro gor.
a pa bi mi ti lahko recimo posodil cip s tiste, da flasham svojega?
Pa ker mal tezko forum spremljam zdej bi blo najlazji ce se slisva-na tisto cifro gor.
sicer je plata od kolega ampak pomoje ni problema...jutr delam do dveh v četrtk sm pa ceu dan frej...samo povej kdaj boš pršu
Hvala zaenkrat-sm sou prej na Mlacom pa se skesiru-4 cuke-za popizdit-sam sm meu enga unih filingov-da ce bom placu, da bom itak pol takoj enga dubu k bi pomagu, ce pa nebi bi bil pa vec k en teden brez racunalnika in to bi pomenil, da bi sou mentalno v .....
Hvala za ponudbo pa itak, ce se komu kej tazga zgodi lahk rece k 4 cuke za take bedarije dajat je cist prevec paponavad se res da s floppyja sam men je ratal totalko narest
Mi je pa Mlacom s tako ceno zagnojiu dan.
Hvala za ponudbo pa itak, ce se komu kej tazga zgodi lahk rece k 4 cuke za take bedarije dajat je cist prevec paponavad se res da s floppyja sam men je ratal totalko narest
Mi je pa Mlacom s tako ceno zagnojiu dan.
no še en dokaz kakšne PIZDE so...tud če bi že nesu na servis bi se dost bol splačal kerkol drug servis, mogoče bi pa kje celo zastonj nardil
Ahhh.
Sej mi ni dnbeva zagnojil. Ze po eni uri sm se smeju k hudic
Pa vazn da mam masino.
Skratka, ce ma pa kdo take tezave pa 8RDA+ pa naj se kar javi pa bomo zrihtali.
Sej mi ni dnbeva zagnojil. Ze po eni uri sm se smeju k hudic
Pa vazn da mam masino.
Skratka, ce ma pa kdo take tezave pa 8RDA+ pa naj se kar javi pa bomo zrihtali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NF7-S in 10.5x , 10x resitev!!!Oddelek: Strojna oprema | 1940 (1549) | _Dejan_ |
» | nasvet:8RDA+ ali NF7Oddelek: Kaj kupiti | 1746 (1294) | Caligula |
» | May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Navijanje | 33582 (20409) | OwcA |
» | Bios kleščeOddelek: Kaj kupiti | 1897 (1566) | morphling1 |
» | Epox 8RDA+ vs 8RDA !!! PAZITEOddelek: Strojna oprema | 2748 (2132) | borchi |