Forum » Omrežja in internet » nekdo, ki ze ima adsl!!!
nekdo, ki ze ima adsl!!!
eiht ::
lepo bi prosil nekoga, ki ze ima adsl, da mi pove, ce slucajno kje v pogodbi ne pise, da imas neki prometa zastonj, kar paje vec se placa.
eiht ::
ja sej tudi jst milsim...namrec v unmnu prospektu pise: "v mesecno narocnino je vkljucena neomejena uporaba interneta 24 ur na dan, 7 dni v tednu brez dodatnih stroskov, telefonskih impulzov...."
malo se mi zdi cudno, da ne pise tudi neomejen prenos podatkov, ker to je drugo kot neomejena uporaba interneta 24 ur na dan, 7 dni v tednu ...bojim se samo, da ni kaksen droben tisk skrit kje
malo se mi zdi cudno, da ne pise tudi neomejen prenos podatkov, ker to je drugo kot neomejena uporaba interneta 24 ur na dan, 7 dni v tednu ...bojim se samo, da ni kaksen droben tisk skrit kje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 v stečajnem postopku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 43508 (16981) | AndrejO |
» | koliko ur na dan, teden, mesec delate? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9954 (8277) | energetik |
» | Ubisoftovi strežniki za DRM že padli (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 21352 (18916) | Kenpachi |
» | Kontaminacija P2P omrežjaOddelek: Novice / Varnost | 2805 (2805) | Tomi |
» | Koliko casa imate povprecno przgan OC kalk?Oddelek: Navijanje | 1415 (1203) | birdy |