Forum » Pomoč in nasveti » Hercules All in wonder 9800 se in TV problem.
Hercules All in wonder 9800 se in TV problem.
gonilnik ::
Ker še mi nihče ni odgovoril bom še tukaj enkrat postavil isto vprašanje:
Imam problem dobiti sliko na tv oz. slika je ampak se vidi samo ozadje lahko delam kar hočem na tv se mi vedno vidi samo ozadje ni pa nobene ikone in ničesar drugega.Če dam Identify mi napiše na tv 2.
Ko comp resetiram je slika na tv (bios ter zagon winxp) ko pa pridem v windowse pa se vidi samo in le ozadje.
Sedaj sem ugotovil da imam na tv sliko razširjenega namizja.Pa mi naj prosim nekdo pove kako naj naredim da bom imel isto sliko kot na monitorju
Imam problem dobiti sliko na tv oz. slika je ampak se vidi samo ozadje lahko delam kar hočem na tv se mi vedno vidi samo ozadje ni pa nobene ikone in ničesar drugega.Če dam Identify mi napiše na tv 2.
Ko comp resetiram je slika na tv (bios ter zagon winxp) ko pa pridem v windowse pa se vidi samo in le ozadje.
Sedaj sem ugotovil da imam na tv sliko razširjenega namizja.Pa mi naj prosim nekdo pove kako naj naredim da bom imel isto sliko kot na monitorju
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz
bozicek ::
Display Prop. in odstrani kljukico (extend my Win. desktop...)na monitorju 2.
Nato Advance-Overlay- in tu izberi kaj bi imel(recimo "same on all)
PS: Pozabil. Pod Display moras najprej vklopiti TV, ce ni ze vklopljen
Nato Advance-Overlay- in tu izberi kaj bi imel(recimo "same on all)
PS: Pozabil. Pod Display moras najprej vklopiti TV, ce ni ze vklopljen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bozicek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera grafična za TV?Oddelek: Kaj kupiti | 1777 (1509) | mamut |
» | Nvidia-tv out problemOddelek: Zvok in slika | 1219 (1102) | Big Poppa |
» | Problemi z GeForce 4 mx 440Oddelek: Pomoč in nasveti | 753 (686) | [-=Jaka=-] |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6211 (5116) | bbobst |
» | RADEON 9000pro problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1108) | SasoS |