» »

Samsung lcd 19 192T ali 193T ?katerga kupit in kje

Samsung lcd 19 192T ali 193T ?katerga kupit in kje

FIRE ::

Odločil sem za nakup lcd samsunga 19 nekako bi raje kupil 192 T samo še ne vem KJE bi ga dobil najceneje ali pa da ni težav z menjavo? kupil ga bom naslednji teden
poleg tega me zanimajo vaši vtisi če kdo ta monitor ima ali težave zaenkrat ga bom priklopil na analogen vhod ko pa bom zamenjal komp.pa seveda digital
za vsa mnenja in nasvete bom hvaležen

boštjan ::

zaenkrat sem dobil najbolj ugodno ponudbo na avteri gotovinski popust

Gost ::

In koliko je pri avteri?

pri avteri je minimalno cenejši no skoraj isto ampak toliko denarja nekako ne zaupam spletni prodajalni kjer moraš plačat še poštnino pa če bi bilo kaj narobe mislim da bi bilo lažje urejat z avtero

Caligula ::

Pa daj ga takoj ststiraj tam, da vidis, ce so kaki mrtvi piskli,.. pac tako si lahko prisparas malo sitnosti s potencialnim vracanjem zaradi morebitne zamenjave. Skratka naj ti ga priklopijo....

nikjer niso zainteresirani za priklop pa saj tako draga zadeva bi načeloma morala delat brez težav in kakšnih mrtvih pikslov
vsi mi povejo da lahko stvar vrnem v nekem roku 8 dni se mi zdi ampak vseeno bi rad videl oba modela skupaj bi se lažje odločil ko bi videl kako dela na analog pa na digital

Gost ::

Ni nujno, da bi tako draga zadeva morala delati brez težav in kakih mrtvih pikslov. Aja pa a to veš, da je 192T boljši od 193T. Vsaj kolikor sem razbral iz teme o lcd-jih.

PI ::

OIglej si še tega LG
Po enomesečni uporabi kar zadovoljen. Malo me motijo prehodi barve iz svetlejše na temno (enobarvno). Mislim pa, da je to pri vseh
LCD-jih z 16 M barvami.
Pri nakupu so ga priklopili in stestirali, tako da ni bilo nobenih težav.

Lp B

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4165 166 167 168 )

Oddelek: Kaj kupiti
83751028735 (24133) KTr1sk
»

Ultrapoceni noname monitorji na Ebayu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13516166 (10666) Steinkauz
»

POmoč (dead pixel) (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
595937 (4996) Izi
»

Igranje na najvišji ločljivosti

Oddelek: Novice / Grafične kartice
454526 (3316) Suli
»

LCD in mrtvi piksli (strani: 1 2 )